Πρεμιέρες – φιέστες αλλά…, χαλαρά

28 Ιανουαρίου 2008

sirtaki.bmpείχαμε στα νυχτερινά κέντρα της Θεσ/νίκης. Στο “Fix Live” όπου ξεκίνησε το νεανικό σχήμα  στην πρεμιέρα η κίνηση ήταν αρκετά ικανοποιητική για πολλούς, όχι όμως για τα δικά μου μάτια. Επίσης και στο νυχτερινό κέντρο “ODEON” με το σχήμα  η κίνηση ήταν μέτρια, η ίδια κατάσταση και στο “Ρόδον Live” με το σχήμα , αλλά και στο νυχτερινό κέντρο “Eρως Live” 

Πάρα πολύ καλά πάει όμως το σχήμα  στην μουσική σκηνή του Fix με τον Κώστα Χατζή και την Πίτσα Παπαδοπούλου , όπως ακριβώς το είχα προβλέψει, ότι θα κάνει την διαφορά.

Για λίγες ακόμα εμφανίσεις συνεχίζει ο Γιάννη Πάριος στο “Πολιτεία studio”.

Για την όλη κατάσταση στην νυχτερινή διασκέδαση έχω να πω, πως κάποιοι δεν λένε να διορθωθούν και να προσφέρουν την στοιχειώδη ποιότητα στο σέρβις, στα καθαρά ποτά, οι μισό- άδειες πιατέλες φρούτων, οι ταγκιασμένοι ξηροί καρποί, η ηχορύπανση με τα καμμένα μόνιτορ, και οι ανύπαρκτες διαφημίσεις , ή κάποιες της πλάκας, και η κοροϊδία κάποιων τραγουδιστών – τραγουδιστριών που παίρνουν σβάρνα τα ραδιόφωνα για χαλαρές συζητήσεις όπου ανάμεσα στα περί ανέμων και υδάτων, πετούν κοτσάνες του τύπου “….ο επιχειρηματίας του κέντρου όπου εργάζομαι ξοδεύει χιλιάδες Ευρώ για την διαφήμιση”.

Θα τους συνιστούσα λίγη σοβαρότητα και μετριοφροσύνη, και βέβαια πολύ δουλειά ως προς το πρόγραμμα τους, αντί να τριγυρίζουν δεξιά και αριστερά.

 Λιώνοντας στα στούντιο των Μ.Μ.Ε, αυτό δεν είναι δημόσιες σχέσεις, αλλά καμμένα χαρτιά.

.