Η εξόντωση των Μακεδόνων εργαζομένων

27 Φεβρουαρίου 2008

mes1505.jpgπαίρνει μεγάλες διαστάσεις από ιδιωτικές και κρατικές τράπεζες με τις συγχωνεύσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό, όπου όλοι οι εξωτερικοί συνεργάτες τους απολύονται. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μεγάλης τράπεζας που αναπτύσσεται ραγδαία τελευταία Η Μ….και συγχωνεύτηκε με την Λ…, έστειλε προειδοποιητικό έγγραφο στο συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε τα υποκαταστήματα της Θεσ/νίκης επί 15 έτη ό,τι σταματά την συνεργασία τους,

γιατί από εδώ και στο εξής την καθαριότητα στα υποκαταστήματα της Θεσ/νίκης θα τα αναλάβει συνεργείο καθαρισμού των Αθηνών. Έτσι όλο το συνεργείο με πάνω από 10 εργαζόμενους μπαίνουν στην μεγάλη λίστα του  ταμείο ανεργίας,. Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο αυτή η πρακτική κα,ι να μην  υπάρχει κανένας έλεγχος από την τράπεζα της Ελλάδος, καθώς για την συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε κανένας μειονοτικός διαγωνισμός, αλλά απευθείας ανάθεση.

Και βέβαια από πλευράς της κυβέρνησης που δεν κάνει τίποτα για την προστασία των εργαζομένων. Είναι από τα ανήκουστα αυτό που συνεχίζει να συμβαίνει στην πονεμένη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

.