Κοκορομαχία “On Air”

28 Φεβρουαρίου 2008

tilefona.jpgσημειώσατε 1-Ο προς το παρόν. Δύο συνάδελφο ένας δημοσιογράφος και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που σήμερα είναι παραγωγός σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή, ο καθένας σε διαφορετικούς Ρ/σταθμούς, λογομάχησαν και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στον αέρα, από τις εκπομπές τους, με αποτέλεσμα οι δύο μαχόμενοι να καταλήξουν στις δικαστικές αίθουσες της πόλης, μετά από αλληλομηνύσεις που κατέθεσαν.

Ο πρωτοδίκης έκρινε τον έναν εκ των δύο ένοχο, και να καταβάλλει πρόστιμο στον άλλον, 170.000 Ευρώ!! Αυτός που κρίθηκε ένοχος ακούγοντας το  ύψος ποσό της αποζημίωσης τα έπαιξε, έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Βέβαια ασκήθηκε έφεση όπου σύντομα θα τα ξαναπούν.

Όμως είναι πολύ λυπηρό δύο συνάδελφοι που μοχθούν για ένα εξευτελιστικό μεροκάματο, να μαλώνουν σαν τα κοκόρια στον ίδιο αχυρώνα, και να καταλήγουν σε δικαστικές αίθουσες.

Το Ελληνικό Φαινόμενο και ειδικά ο Νίκος Βάνης Θα συμβούλευε τους δύο συναδέλφους να καθίσουν πολιτισμένα , και να τα βρουν μεταξύ τους, κυρίως να κλείσουν την υπόθεση αναίμακτα .

 Το επάγγελμα που ασκούν δεν τους τιμά για μια τέτοια πράξη.

.