“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ

27 Φεβρουαρίου 2008

gr1makedonia.pngmelas10.jpg“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ”

Αυτό είναι το σύνθημα με μια φωνή στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε Θεσ/νίκη και Στουτγκάρδη της Γερμανίας για το Μακεδονικό ζήτημα,

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο “Παλαί ντε Σπορ” θεσσαλονίκη, που διοργανώνει η “Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα” σύλλογος Παύλος Μελάς, με κεντρικό ομιλητή τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

Το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό θα γίνει την ίδια ημέρα Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 19:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης  που διοργανώνει το πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ, με το ίδρυμα Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών  “Ίων Δραγούμης”.

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΩΣ ΖΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΩΣ, ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΗΣ «ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» αποκρύβουν αυτόν τον εφιάλτη, τελικά τον υπηρετούν.

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το τρίτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία διοργανώνεται από τους ομογενείς της Γερμανίας το Σάββατο 29 Μαρτίου στην πόλη Στουτγκάρδη στην πλατεία Schlosspltza και ώρα 14: 00 θα ακολουθήσει πορεία προς το Ελληνικό Προξενείο.

Αντίσταση και ανάκαμψή για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει, για να υπερασπιστούμε ότι κινδυνεύει !!!!!!!!!

.