Με ένα τραγούδι

24 Μαρτίου 2008

bay.gifπου έγινε μεγάλο σουξέ ο Βορειοελλαδίτης τραγουδιστής έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, και που ο στίχος του αναφέρεται σε έναν σπασμένο καθρέπτη, η καριέρα του τραγουδιστή εκτοξεύτηκε, έπιασε δουλειά στα καλύτερα σχήματα νυχτερινών κέντρων και οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Το τραγούδι  αγαπήθηκε απ΄ όλη την Ελλάδα και ακόμα και σήμερα είναι διαχρονικό σουξέ. Μόνο που ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν γνώριζε ποιοι είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού.

Δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ποτέ, ούτε καν διάβασε το πίσω φύλλο του πετυχημένου αυτού δίσκου, μέχρι που έγινε ρεζίλι κατά την διάρκεια μιάς συνέντευξης σε πανελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποιος έγραψε τον στίχο του τραγουδιού που παίζονταν ως χαλί στην συνέντευξη.

Μια ερώτηση που λογικά θα έπρεπε να την περιμένει, αλλιώς δεν θα έμενε έκπληκτος. Για λίγα λεπτά σκεφτόταν, δεν μπορούσε, δεν ήξερε να απαντήσει.

Τότε ο παρουσιαστής για να τον διευκολύνει του απάντησε πως τον στίχο έγραψε ο πολύ γνωστό και καταξιωμένος στιχουργός Φ….

“…Πω…πω, κοίτα να δεις αυτό δεν το ήξερα… “ απάντησε ο τραγουδιστής κα συνέχισε να δικαιολογείται με διάφορες ανοησίες.

Αυτό συμβαίνει όμως και  με πολλούς άλλους καλλιτέχνες οποίοι δεν γνωρίζουν του δημιουργούς των τραγουδιών, και αυτό γιατί δεν φροντίζουν να έχουν επαφή με τους συντελεστές της δισκογραφίας τους.

Ο εν λόγω τραγουδιστής μετά από το τραγούδι σουξέ του  περί καθρέφτη, δεν ξανάκανε άλλη επιτυχία τέτοιας εμβέλειας. Η δημοτικότητα του έπεσε κατακόρυφα, έχασε δε όλη την αίγλη. Από τότε προσπαθεί να ξανασταθεί στα καλλιτεχνικά, πάντα με αξιοπρέπεια, και αυτό τον τιμά, όχι σαν μερικούς – μερικούς που γλείφουν ακόμα και το πάτωμα της πίστας για ένα μερικάματο.

.