Στα νυχτερινά κέντρα της Θεσ/νίκης

31 Μαρτίου 2008

buzuki.jpgκατά την  εβδομαδιαία περαντζάδα μου τα συμπεράσματα μου παραμένουν τα ίδια, με τις προηγούμενες τσάρκες μου. Η κίνηση σαφώς ήταν καλύτερη και αυτό χάρη στα πολλά εκδρομικά λεωφορεία από μαθητές λυκείων.

Στις “Γοργόνες” με επικεφαλής την Σοφία Βήκα, και το υπόλοιπο επιτελείο Κώστα Καραγέλη, Χρ. Κωσταρά, τις καθημερινές ημέρες η κίνηση ήταν ικανοποιητική, το κέντρο έχει πολύ καλό πρόγραμμα, κέφι και χορό, είδα και πολλά εκδρομικά.

Στις “Μούσες εν χορώ” όπου εμφανίζονται ο Ν. Χαλβατζής, Π. Παούνης, Σ. Αρσενίου, Αργυρώ και ο Χ. Δαναός, η κίνηση ήταν μέτρια ως πολύ καλή, χάρη στις εκδρομές του μαθητικού κόσμου.

Στα “Μαμούνια Live” ο Θοδωρής Φέρρης για λίγο διάστημα δεν εμφανίζεται λόγω του ότι έσπασε το πόδι του σε τροχαίο.Ο κόσμος της Θεσ/νίκης αλλά και πολλοί μαθητές διασκέδαζαν με την Λένα Παπαδοπούλου. Επ΄ ευκαιρίας να ευχηθώ περαστικά στον καλλιτέχνη Θ. Φέρρη.

Στην “Πύλη Αξιού” με τον Πάνο Κιάμο και την Ειρήνη Μερκούρη τις καθημερινές η κίνηση είναι μέτρια ως πολύ καλή, με τα εκδρομικά λεωφορεία των μαθητών.

Στο κέντρο “Μαντάμ” όπου είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του Χρήστου Κυπριανίδη, καθώς αναχωρεί για την Αθηναϊκές πίστες, το κλίμα ήταν πολύ ζεστό από τους θαμώνες. Το συγκεκριμένο κέντρο λειτουργεί για πρώτη χρονιά και έδειξε πολλά καλά δείγματα.

Στην δε “Αποθήκη του Μύλου” με ένα ποτήρι στο χέρι Παρασκευή και Σάββατο με  έντεχνους καλλιτέχνες ο κόσμος απολαμβάνει το πρόγραμμα, η κίνηση όμως είναι μέτρια, καθώς είδα ελάχιστα λεωφορεία μαθητών.

Όλα τα νυχτερινά κέντρα  μέσα στην πόλη της Θες/νίκης ως την Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργήσουν ,καθώς  τις ημέρες του Πάσχα και έπειτα, θα μετακομίσουν σιγά – σιγά για την καλοκαιρινή περίοδο προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο “Bouzouki City” όπου θα εμφανιστούν πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας, μεταξύ άλλων οι:  Ν.Σφακιανάκης, Δ. Βανδή, Σ. Ρουβάς, Π. Ζήνα, Γ. Μαζωνάκης, Β. Καρράς, Π. Τερζής, Γονίδης, Πλούτααρχος και πολλοί άλλοι. 

.