Διάλυση συμβολαίου

22 Απριλίου 2008

vandi.jpgΗ Δέσποινα Βανδή δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του Β. Καρρά στην χειμερινή περίοδο 2008/2009, καθώς ο Αθηναίος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση της κυρίας Βανδής γενικά στο κέντρο που εμφανιζόταν με αποτέλεσμα, να διακόψει το τρίχρονο συμβόλαιο μαζί της.

Η Καβαλιώτισσα καλλιτέχνιδα του Ελληνικού πενταγράμμου αυτόν τον καιρό ψάχνει να βρει Αθήνα και Θεσ/νίκη καλλιτεχνική στέγη, αλλά και καλλιτέχνες που θα την πλαισιώνουν όταν θα ολοκληρώσει τις επιλογές της, για το οποίο σύντομα θα έχουμε νέα.

Ως συμβουλή θα της πρότεινα να ετοιμάσει και μια νέα δισκογραφία με λαϊκά τραγούδια που έχει να παρουσιάσει εδώ και χρόνια, ώστε να αντιπροσωπεύει επάξια τα είδος που υπερτερεί, αλλά και όπως την καθιέρωσε το κοινό.

Ο δε Βασίλης Καρράς θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Αθηναϊκό κέντρο και το φετινό χειμώνα στο “Διογένης Παλλάς”. Για τον λόγο αυτό ψάχνει και το καλλιτεχνικό σχήμα που θα τον πλαισιώσει.

 Μια περίπτωση είναι να συμμετέχουν ο Ανδρέας Στάμος και Νίνο. Για το καλοκαίρι ο λαϊκός  βάρδος ετοιμάζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Θες/νίκης στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία, προς τα τέλη Αυγούστου.

.