Νέο κεφάλαιο συνεργασίας

27 Μαΐου 2008

Ploutarxosανοίγει ο Γιάννης Πλούταρχος στην ως τώρα πετυχημένη πορεία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου “Αθηνών” Γιάννη Τσακουμάκο. Στα στέκια των πολυλογάδων κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δύο Γιάννηδες δεν τα βρήκαν μεταξύ τους για περαιτέρω συνεργασία.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες του Νίκου Βάνη αναφέρουν ότι υπήρχαν πολύ πιο ουσιαστικές αιτίες. Μια απ΄ αυτές είναι ότι μια συνεργασία δεν μπορεί να κράτα εφ΄ όρου ζωής, και αυτό ισχύει για όλους τους καλλιτέχνες.

Για τις άλλες αιτίες όποιες κι αν υπάρχουν πάντα υπάρχει λύση. Έτσι ο καλλιτέχνης γυρίζει σελίδα και βάζει πλώρη για νέα συνεργασία με τον επιχειρηματία Ηλία Μαρασούλη για το νυχτερινό κέντρο  “REX”, όπου και θα εμφανίζεται στο εξής.

Για τον λόγο αυτό ο καλλιτέχνης ψάχνει 1-2 γυναικείες παρουσίες με καλές φωνές που θα τον πλαισιώνουν την χειμερινή περίοδο 2008-2009. Ο επιχειρηματίας του κέντρου είναι γνώστος και ώς άνθρωπος που από την ζύμη φτιάχνει ολοκληρωμένα καρβέλια, μην υπολογίζοντας τα έξοδα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση με τον φτασμένο και πετυχημένο καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο αυτό δεν ισχύει. Ο επιχειρηματίας ωστόσο έχει πάρα πολλά σχέδια για την νέα αυτή συνεργασία της οποίας οι λεπτομέρειες με εντυπωσίασαν.

Δυστυχώς δεν γίνεται να τις αποκαλύψω, και αυτό γιατί θα χαλάσω την αφράτη κρέμα. Βεβαίως θα έλθει η κατάλληλη στιγμή που θα τις αναλύσω διεξοδικά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γιάννης Πλούταρχος θα τιμήσει την Βόρεια Ελλάδα με τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο “Πολιτεία” στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία, αμέσως μετά από το τέλος  των εμφανίσεων του σχήματος Πέγκυς Ζήνα – Σάκη Ρουβά.

Καλώς να μας έλθει !!!!!!!

.