Ο Νότης Σφακιανάκης

26 Μαΐου 2008

Sfakianakis10o οποίος εμφανίζεται στην Θεσ/νίκη, στις 4 Ιουνίου παράλληλα θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στην Κύπρο. Θα ξαναγυρίσει στο νυχτερινό κέντρο “ODEON”, όπου οι τελευταίες του εμφανίσεις θα είναι ως το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008.

Αμέσως μετά θα ταξιδεύσει στο Ηράκλειο της Κρήτης στης 11 Ιουνίου 2008 για μια συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 Οι προτάσεις για συναυλίες πέφτουν βροχή, όμως ο καλλιτέχνης τις απορρίπτει όλες, αποφασισμένος να φύγει με την οικογένεια στην γενέτειρα του το νησί Κω, να βρεθεί δίπλα στην μητέρα του, και για να ξεκουραστεί, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την χειμερινή περίοδο 2008-2009 στο Αθηναϊκό κέντρο “Έναστρον”, όπου θα εμφανίζεται από τις αρχές Νοεμβρίου.

Παράλληλα ψάχνει και συγκεντρώνει κομμάτια που θα απαρτίσουν την νέα του δισκογραφία.

Όσο για τις εμφανίσεις του στην Θεσ/νίκη, αν και ακόμα συνεχίζει τις παραστάσεις, ωστόσο με βεβαιότητα στέφεται από τώρα πρωταθλητής της νυχτερινής διασκέδασης, παρ΄ όλο που η φετινή σαιζόν για τα κέντρα της Θεσ/νίκης (και όχι μόνο) τα πράγματα έσφιξαν.

Τίποτα δεν λειτουργεί , όπως ήταν συνηθισμένα, όπως τα ξέραμε. Όμως για τον άρχοντα της πίστα τίποτα δεν άλλαξε. Εξακολουθεί να μαγνητίζει όλες τις ηλικίες, όλες τις εποχές. Αυτή είναι η αλήθεια.

 Δυστυχώς την διαχρονικότητα του Νότη έχουν ακόμα 2-3 καλλιτέχνες όλο κι όλο, ανάμεσα στην πληθώρα των ονομάτων που προέκυψαν, αλλά δεν στέριωσαν, ούτε βλέπω να στεριώνουν στην Ελληνική διασκέδαση όπως εξελίσσεται η κακή πορεία της  Ελληνικής δισκογραφίας, όπου σχεδόν όλα τα τραγούδια μοιάζουν μεταξύ  τους, πέρα δε και από το γεγονός  που μόνο  Ελληνικά “ΔΕΝ ” είναι. 

.