Τρίτωσε το κακό

23 Μαΐου 2008

tom-jerry.jpgγια το νυχτερινό κέντρο της Θεσ/νίκης με τοπικό σχήμα, όπου για  3η σαιζόν θα εμφανίζεται καλλιτέχνης έχοντας στο ενεργητικό του μια δισκογραφία, ως επικεφαλής σχήματος. Ενώ ο επιχειρηματίας του κέντρου αυτού το λειτουργεί συνήθως με τοπικό σχήμα, βλέπουμε, ότι σιγά – σιγά το γυρίζει σε φιρμάδικο.

Φαίνεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας βαδίζει στα χνάρια ενός νυχτερινού κέντρου της πόλης το οποίο έκλεισε λόγω πολύ κακού χειρισμού από τους συνεταίρους της επιχείρησης .

 Έτσι λοιπόν στο κέντρο του με τοπικό σχήμα έκλεισε για 3η σαιζόν τον καλλιτέχνη με μια δισκογραφία, βάσει της συμφωνίας και συνεργασίας που είχε με Αθηναίο επιχειρηματία, ο οποίος μανατζάρει τον καλλιτέχνη, πλήρωσε όλη την παραγωγή του μοναδικού του CD.

Παρ΄ όλο που ο Θεσσαλονικιός την έχει πατήσει δύο φορές αφού τον έβαλε μέσα με τα τσαρούχια, εκτός αυτού, ο χαρακτήρας του καλλιτέχνη είναι τέτοιος, που στο κέντρο έφερε μια ψύχρα, αφού σχεδόν απ΄ όλους του συναδέλφους είναι απόμακρος.

Παρά ταύτα ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας με την πληθώρα φωνών των καλλιτεχνών που υπάρχουν, πάλι τον ίδιο διάλεξε μια και δεσμεύτηκε σαν το έξυπνο πουλί που, όμως πιάνεται από την μύτη.

Την κατάσταση από κάθε αποτυχία θα τη σώσουν και πάλι οι δεύτεροι και τρίτοι τραγουδιστές, αλλά και ο Guest Star του τοπικού σχήματος, που θα ανεβάσουν το κέφι όπως τις άλλες χρονιές.

Ο κατά τα άλλα “φιρμάτος” ψηλομύτης χωρίς συναδελφοσύνη, θα καμαρώνει σαν τον γύφτικο σκεπάρνι. Όσο για τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία βλέπω και πάλι να περνά από διακυμάνσεις το ταμείο του, και να εισπράττει πότε μήλα, πότε φύλλα, ενώ οι εισπράξεις του Αθηναίου συνεργάτη του οι εισπράξεις θα είναι μόνο μήλα.

Βρε κορόϊδο Θεσσαλονικιέ σε είχα για ξύπνιο άνθρωπο !!!!!!!!

.