Φταίει η ΔΕΗ

27 Μαΐου 2008

για όλα τα δεινά που περνά η επιχείρηση του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία που άφησε μέσα στο σκοτάδι το νυχτερινό κέντρο του. Αυτό όμως δεν το γνωρίζουν οι συνάδελφοι του. Όπως και ένας επιχειρηματίας που έχει νυχτερινό κέντρο στην Χαλκιδική, και σκόπευε να δανειστεί το κλειστό κέντρο του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία για να κάνει όλες τις πρόβες, του νέου καλλιτεχνικού σχήματος που έκλεισε για την Χαλκιδική,για να μην ταλαιπωρούνται με το πάνε έλα Χαλκιδική – Θεσ/νίκη μέσα στο κρύο.

Οι δύο επιχειρηματίες συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε όλα. Έφερε το καλλιτεχνικό σχήμα ο επιχειρηματίας εκ Χαλκιδικής στην Θεσ/νίκη. Την επόμενη ημέρα το πρωί όλοι μαζί σχεδίαζαν την κάθε λεπτομέρεια για τις πρόβες.

 Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο του επιχειρηματία εκ Χαλκιδικής και στην άλλη γραμμή ακούγεται στεναχωρημένος ο Θεσσαλονικιός, λέγοντας του..

“…δυστυχώς σου έχω άσχημα νέα, ακυρώνεται η συμφωνία μας διότι η ΔΕΗ μ΄ έκοψε το ρεύμα στο μαγαζί…”.

Ο Χαλκιδικιώτης τελείως αυθόρμητα του απάντησε…

“…ε΄ αυτό μην σε ανησυχεί, τον λογαριασμό θα τον πληρώσω εγώ…”

“…τότε οκ..”, απάντησε ο Θεσσαλονικιός και συνέχισε.. “….έλα να πάρεις το λογαριασμό, και ετοίμασε 17.000 Ευρώ”.

Ο Χαλκιδικιώτης μόλις άκουσε το ποσό του έφυγε όλη η μαγκιά

“….άστο φίλε καλύτερα, δεν είμαι για τέτοια έξοδα, σ΄ αυτήν την φάση, είπα κι εγώ μέχρι 1.000 Ευρώ το πολύ, αλλά όχι και 17.000 Ευρώ !!!!…”

Όμως το σχήμα που έφερε έπρεπε να κάνει πρόβες, οι οποίες τελικά έγιναν στο ίδιο το κέντρο στην Χαλκιδική, μέσα στο κρύο που πλάκωσε εκείνες της ημέρες, και επιπλέον υπήρχε και η κούραση του πάνε έλα Θεσ/νίκη – Χαλκιδική.

Ο δε Θεσσαλονικιός με το μεγάλο άνοιγμα, τα χρέη του κέντρου που ακόμα παραμένει κλειστό, άγνωστο το πότε θα συνέλθει, από τα φέσια. Ενώ το κέντρο της Χαλκιδικής σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει με το καλλιτεχνικό σχήμα που τράβηξε όλη την ταλαιπωρία.

 Άϊντε και καλό ξεκίνημα, τουλάχιστον να δικαιωθεί !!!!!!!!!!

.