Ο επόμενος παρακαλώ !!!!

25 Ιουνίου 2008

Το περιστατικό συνέβη σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, δημοτικό να μην σας μπερδέψω, όπου λοιπόν γνωστός τηλεπαρουσιαστής καθημερινής εκπομπής που σχολίαζε τα γεγονότα αρκετά ρεαλιστικά, χωρίς παρωπίδες, όσο μπορούσε δηλαδή, ώσπου ήλθε σε κόντρα ξυρίσματος με τον διευθυντή του σταθμού,

διότι ο τηλεπαρουσιαστής δεν χάϊδευε την εξουσία του Δημάρχου, της κυβέρνησης , ή, και όλους μαζί, θα σας γελάσω.

Του έλεγε  λοιπόν ,….ρίξε λίγο σάλιο στα Χ πρόσωπα, αλλά ο τηλεπαρουσιαστής δεν έπιανε το νόημα.

 Του έλεγε ,…γλείψε λίγο τα Χ πρόσωπα και τις καταστάσεις, αλλά ο τηλεπαρουσιαστής δεν καταδέχονταν να μεταμορφώνεται σε αγελάδα.

Αφού δεν μπόρεσε να τον υποτάξει σε άλλα παιχνίδια παραπληροφόρησης, ο διευθυντής επικοινώνησε με κρατικό παράγοντα, ο οποίος έδωσε εντολή πώς να κάνει σπάσιμο στον παρουσιαστή ώστε να αγανακτήσει και να φύγει από μόνος του, γλυτώνοντας και την αποζημίωση ενδεχομένως.

Το σπάσιμο ξεκίνησε από την άλλη κιόλας ημέρα, μετά δε από λίγες ημέρες μεταξύ διευθυντού και παρουσιαστή έγινε μια επεισοδιακή συζήτηση σε όξυ τόνο, με αποτέλεσμα να τα βροντήξει και να φύγει από το κανάλι.

Αφού άδειασε η γωνία του τηλεπαρουσιαστή ο διευθυντής με κάθε λεπτομέρεια ενημέρωσε τον εντολέα, κρατικό παράγοντα.

Για την αναπλήρωση της θέσης στην εκπομπή ο διευθυντής ψάχνει τον κατάλληλο, κυρίως  υπάκουο δημοσιογράφο  που θα τον αντικαταστήσει.

Το σλόγκαν  του δε, είναι “..ο επόμενος παρακαλώ..”, με εξειδίκευση στο χαϊδέμα της εξουσίας

Γίνονται αυτά εν έτη 2008;; (Τι ανόητη ερώτηση)

Γίνονται και παραγίνονται, όπως άλλωστε το παραπάνω περιστατικό σε κανάλι της Θεσ/νίκης.

.