Ελληνικές βραδιές στο Dusseldorf

27 Ιουλίου 2008

sirtaki3.bmpΗ Ελλάδα είναι παντού και διασκεδάζει, το επιβεβαιώσαμε για μια ακόμη φορά στην πρόσφατη περιοδεία μας στην Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Μεγάλη εντύπωση μας έκανε στην Γερμανία στην πόλη του Dusseldorf το Club Rex (δίπλα στον κεντρικό σταθμό των τρένων) (δεν βρήκαμε κάποιο άλλο μαγαζί στο επίπεδο του Rex σε όσες πόλης και εάν πήγαμε), ένα καταπληκτικό μαγαζί, οργανωμένο και με τέλειο service.

 Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες (πρωτοκλασάτα ονόματα της πίστας) έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του επιχειρηματία και με τις εμφανίσεις τους στο Rex, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

 Ο κόσμος αφήνετε στα χέρια των καλλιτεχνών και κάθε τραγούδι είναι ένα ταξίδι μουσικής- χορού, ένα ξεφάντωμα χαράς με τον κόσμο να μετατρέπει το club σε μια μεγάλη πίστα δημιουργώντας βραδιές αξέχαστης Ελληνικής διασκέδασης.

Συγχαρητήρια στον επιχειρηματία Κ.Π. στον μαιτρ του club Γιώργο, στον Σταύρο, στον Βασίλη υπεύθυνο προσωπικού και σε όλη την ομάδα του Rex.

Κάποιοι κακοί επιχειρηματίες (ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλά ποιοι είναι) Ελληνικά φαινόμενα της εποχής , που αντί να ασχοληθούνε με την δουλεία τους ασχολούνται με την < Αυλή > τους και τα γνωστά λαμόγια που τους περιτριγυρίζουν, θα πρέπει άμεσα να παραδειγματιστούν και γιατί όχι να αντιγράψουνε τον επιχειρηματία του Rex και την ομάδα του, για το πως ένα μαγαζί συμπεριφέρεται στους πελάτες του.

Κύριοι επιχειρηματίες ξυπνήστε, ο ρόλος σας είναι να μας διασκεδάζετε (φυσικά με το αζημίωτο) και όχι να μας ταλαιπωρείται, και μην ξεχνάτε ποτέ η Ελλάδα είναι παντού και διασκεδάζει.

Ρεπορτάζ φίλων της τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno.

.