Σημασία έχει η κουμπαριά

23 Ιουλίου 2008

Για το νυχτερινό κέντρο της Θεσ/νίκης “Boom” όπου όλα ήταν έτοιμα για να υποδεχθεί στα μέσα Ιουλίου το λαϊκό σχήμα με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χάρη Κωστόπουλο, και τον Στέλιο Ραζή. Η συμφωνία με τον επιχειρηματία του κέντρου είχε κλείσει προ μηνών, έπεσαν και οι σχετικές προκαταβολές σε επιταγές, και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν,απρόσμενα ο Χάρης Κωστόπουλος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από γνωστό λαϊκό βάρδο της πόλης για να τον παρακαλέσει να ακυρώσει την εν λόγω συνεργασία με το κέντρο “Boom”.

“…Δεν πρέπει να πας σ΄ αυτό το συγκεκριμένο κέντρο για δουλειά, ακύρωσε τις εμφανίσεις σου τώρα , διαφορετικά αν και είσαι κουμπάρος μου δεν πρόκειται να σε ξαναμιλήσω,διότι ο επιχειρηματίας του κέντρου αυτού δεν μου εξηγήθηκε καθόλου καλά…”

“…Κουμπάρε εντάξει, δεν θα πάω για δουλειά στο κέντρο αυτό, αφού το θέλεις , δεν θα χαλάσω το κλίμα, μια και εσύ εμφανίζεσαι στο διπλανό κέντρο αλλά…, την επόμενη φορά δεν θα δεχθώ καμιά παρέμβαση σου, λόγω της κουμπαριάς μας…” του απάντησε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος, και έτσι έγινε.

Το σχήμα θυσιάστηκε για χάρη του κουμπάρο λαϊκού τροβαδούρου, οπότε και ο κόσμος της πόλης άδικα περιμένει για να τους απολαύσει. Τώρα θα πρέπει η Άντζελα και ο Χάρης να επιστρέψουν και τις προκαταβολές που έλαβαν από τον επιχειρηματία, και να πάνε για τα μπάνια του λαού, αντί του μεροκάματου, αρκεί να μην χαλάσει η κουμπαριά.

Έτσι είναι αυτά,όταν οι άνδρες (!!)κρατούν το λόγο τους.

Ναι..,Ναι.., συμβαίνουν  στις ημέρες μας !!!!!!

Επιστρέφει για εμφανίσεις

.