“..Εσύ είσαι τα καράβια μου….

24 Ιουλίου 2008

και τα αεροπλάνα μου…”. Είναι ένα σουξέ διαχρονικό, αλλά και ο κρυφός έρωτας του παντρεμένου με παιδιά επιχειρηματία Αθηναϊκού κέντρου με τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου ή δεσποινίς Χρυσό Λαρύγγι. Καψουρεμένοι και οι δύο, η φλόγα δεν λέει, να σβήσει. Τα πρώτα χρόνια του κρυφού τους δεσμού ο επιχειρηματίας την είχε χρυσώσει με πανάκριβα δώρα πολυτελείας, και με μπόλικο χρήμα, τόσο που η τραγουδίστρια κάθε μέρα βρισκόταν στην αγορά, ψώνιζε ότι λούσο γούσταρε, και ποτέ δεν ρωτούσε την αξία του είδους.

Απλά στο ταμείο τα ακουμπούσε cash και τάκα – τάκα. Ο καψούρης επιχειρηματίας της έβγαλε και μια δισκογραφία (αλλοίμονο αν δεν της έβγαζε), όπου μουσική και στίχους έγραψαν οι πιο δημοφιλής δημιουργοί, αλλά παρ΄ όλα αυτά ο δίσκος κινήθηκε μέτρια. Το χρήμα και ο έρωτας έρεαν άφθονα.

Να σου και το πολυτελές κάρο “Μερσεντές cabrio”, δωράκι του τρελαμένου επιχειρηματία. Επειδή έγιναν πλέον αχώριστοι άρχισε και τις πρώτες εμφανίσεις η τραγουδίστρια στο κέντρο του καψούρη.

Και αφού φαγώθηκαν για κάμποσο διάστημα, χόρτασε ο ένας τον άλλον, ο επιχειρηματίας για να ξεκουραστεί από την μόνιμη el duro κατάσταση, και προκειμένου να μην πάθει κράμπα το εργαλείο του, έστειλε την τραγουδίστρια στην Θεσ/νίκη για εμφανίσεις.

Μετά από αρκετό διάστημα η τραγουδίστρια γύρισε στα παλιά λημέρια της Αθήνας, όμως η καψούρα που της είχε ο επιχειρηματίας άρχισε να ξεφτά. Πλάκωσαν οι γκρίνιες, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν πότε ήλιος, πότε μπουρίνι, πράγμα που άρχισε να κουράζει τον επιχειρηματία.

Σκέφτηκε πως κάτι έπρεπε να κάνει γι΄ αυτήν την κατάσταση, αλλά και για να μην χάσει εντελώς τα προνόμια “Kama Sutra ” με την θερμή τραγουδίστρια, το βρήκε “…πρέπει να την παντρέψω, να την νοικοκυρέψω, …να την αποκαταστήσω..”.

 Έτσι και έγινε, της βρήκε γαμπρό από σόι και με χρήμα, την προίκισε όπως πάντα με πολυτέλεια. Ο γάμος έγινε, ήλθαν και τα κουτσούβελα και η οικογενειακή ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Όμως το χούι δεν κόβεται, έτσι οι δύο καψούρηδες από τα παλιά συνέχιζαν την αμαρτωλή επαφή τους. Εξακολούθησε δε να της προσφέρει πολυτελή δώρα ο χουβαρντάς και αμαρτωλός επιχειρηματίας.

Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του επιχειρηματία, καθώς και ο άνδρας της τραγουδίστριας ζουν με την λαϊκή παροιμία “ ο κερατάς, ή η κερατού πάντα το μαθαίνουν τελευταίοι”.

ΆΧ..ΒΑΧ..ΟΟΟΟΥΧ…ΜΕ ΠΟΝΑΣ 

.