@ΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

28 Αυγούστου 2008

hackin.jpgΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2008-2009.

ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ”ΠΑΝΤΡΕΜΑ” ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

REX: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ: ΤΕΡΖΗΣ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

VOX: ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

 ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΡΕΜΟΣ (ΤΑ ΠΡΩΤΑ 40 ΒΡΑΔΙΑ)+ΒΙΣΣΗ (ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 40)

ΔΙΟΓΕΝΗΣ PALACE: ΠΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

 ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ

 FEVER: ΓΟΝΙΔΗΣ-ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΑ: ΚΙΑΜΟΣ

POSIDONIO: ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ-ΙΑΚΩΒΟΥ

OPERA: ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ

CARAMELA: ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ, Δ.Ν. ,ΑΘΗΝΑ

ΥΓ: ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ΦΙΡΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΒΑΝΔΗ, ΚΑΡΡΑΣ, ΝΙΝΟ, ΡΟΥΒΑΣ, ΖΗΝΑ, ΤΣΑΛΙΚΗΣ, ΠΙΕΡΙΔΗ, ΑΝΤΥΠΑΣ,ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΛΑΣ, ΒΕΡΤΗΣ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ POSIDONIO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ…

Για το παραπάνω ενδιαφέρον e-mail  με τα σχήματα για τα κέντρα Αθηνών του  φίλου αναγνώστη (και όχι μόνο),  τον βρίσκω αρκετά ενημερωμένο. Την γνώμη του ο Νίκος Βάνης για τα παραπάνω την έχει εκφράσει σε ουκ ολίγα κείμενα του, και είναι γνωστά.

Τρεις μεγάλες φωνάρες…..Ο Νότης ΣφακιανάκηςΜε το πιο τέλειο ηχοσύστημα

Στο “Ποσειδώνιο”Ακυρώθηκε η συμφωνίαΣτο “Caramela”

Το εκρηκτικό “τρίγωνο”

 

.