Οι κύριοι….”Α”…..”Β”….και…”Σ..”

26 Αυγούστου 2008

mes1505.jpgΜε τα μικρά τους ονόματα,οι τρεις συνέταιροι στο νυχτερινό κέντρο “Ο” στο αεροδρόμιο της Θεσ/νίκης αντί να έχουν συνεννόηση μεταξύ τους, αντίθετα επικρατεί η γκρίνια και η  αναδουλειά. Έφεραν το πρώτο σχήμα την άνοιξη το οποίο πήγε κάπως καλά, έβγαλαν χρήματα και τους περίσσευσαν κιόλας.

Με το δεύτερο σχήμα μπήκαν με τα ταμπούνια μέσα, όπως και με το  επόμενο  βλέπω να τριτώσει το κακό, με τoν τραγουδιστή που έκλεισαν για εμφανίσεις κατά την περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο. Και αυτό γιατί δεν του δόθηκαν χρήματα, ως προκαταβολή μέχρι σήμερα , εκτός και αν ο μόνιμος εισπράκτορας των εσόδων ο Αθηναίος επιχειρηματίας ,ένας από τους τρεις συνεταίρους του νυχτερινού κέντρου του εγγυηθεί έστω και με τα λόγια,  γι΄ αυτόν  θα τρέξει με χίλια.

Ο συνέταιρος “Α..” βλέποντας πως  δεν εισπράττει φράγκο όλο αυτόν τον καιρό αντίθετως έχει καταξοδευτεί, πριν τον βάλουν και πάλι με τα ταμπούνια μέσα με το τρίτο σχήμα, δια του νομικού του εκπροσώπου έκανε αγωγή στους δύο συνεταίρους, για να του καταβάλουν τα χρήματα που μέχρι σήμερα έχει επενδύσει χώρις να υσπράξει μία, στην κατά τα άλλα κοινή επιχείρηση.

Η αγωγή ορίστηκε για να εκδικαστεί το επόμενο εξάμηνο, εκτός και αν στο μεταξύ ως τότε τα έχουν βρει.

Την όλη υπόθεση θα παρακολουθεί το Ελληνικό Φαινόμενο και εφόσον φτάσουν πράγματι στις αίθουσες των δικαστηρίων, θα γράψει και για την απόφαση.

Όμως το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε τους τρεις επιχειρηματίες ….”Α”…..”Β”….και…”Σ..” να τα βρουν μεταξύ τους, φτιάχνοντας ένα σχήμα της προκοπής για να ρεφάρουν, αντί να ξοδεύονται σε δικηγόρους και σε παρατρεχάμενος.

Το βέβαιο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα. Μάλιστα τους επιχειρηματίες της πόλης  τους βλέπω να γελούν μαζί τους.

Μα είναι να μην γελάς;;;;

.