Η πρεμιέρα στο “Posidonio”

31 Οκτωβρίου 2008

͉ʏӠʏՑʏՋǓ1-2009Nυχτερινό κέντρο των Αθηνών σήμερα Παρασκευή χτυπά κόκκινο, με το Νίκο Κουρκούλη που θα τον πλαισιώνουν δύο ανερχόμενες καλλιτέχνιδες με πολύ καλές φωνές η Μαρία Ιακώβου και Κωνσταντίνα Σαμαρά, και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών με πολυμελή ορχήστρα. Τα Ρεζερβέ ήδη έχουν κλειστεί κυρίως από επιφανείς επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τα τραπέζια φέτα καρδιάς. Κάποιοι άλλοι δεν πρόλαβαν και έκλεισαν τα γωνιακά καλτσάτα κα θα κάνουν μπάλα την πίστα του Ποσειδωνίου, με το μπάσιμο του Νίκου Κουρκούλη στην πίστα για το πρώτο μέρος του προγράμματος.

Το στήσιμο της πόρτας, του σέρβις, το προσωπικό  έχουν περάσει από κόσκινο – control , για να μην γίνουν στραβές στις  φιάλες, στις χρεώσης παράπονα που συμβαίνουν σε πολλά νυχτερινά κέντρα. Στα δε κεντρικά σημεία της Αθήνας δεσπόζουν οι νέες αφίσες του Ποσειδωνίου και του καλλιτεχνικού σχήματος.

Ο Νίκος Κουρκούλης έχει περάσει και αυτός από κόσκινο, άλλαξε ριζικά εμφάνιση καi συμπεριφορά, και με την αυστηρή εντολή του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Β. Κοντόπουλου το καμαρίνι του θα είναι ανοιχτό κάθε βράδυ μέχρι να φύγει και ο τελευταίος θαμώνας με το αυτόγραφο του καλλιτέχνη, πράγμα που έχει να κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Η τιμή της φιάλης του “Ποσειδωνίου” θα είναι όπως την ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια οι τακτικοί θαμώνες του κέντρου, και τιμή έκπληξη για το νέο κοινό.

Το πρόγραμμα θα είναι άκρως λαϊκό με νέα τραγούδια του Νίκου Κουρκούλη, αλλά και τραγούδια του παλιού ρεπερτορίου του, μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες.

Μάλιστα ένα τραγούδια από την νέα δισκογραφία που ετοιμάζει πυρετωδώς του Καβαλιώτη καλλιτέχνη ακούγεται από τα FM όλης της χώρας, ενώ τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου σιγά – σιγά θα ακουστούν πρώτα από “Ποσειδώνιο” νυχτερινό κέντρο.

“Posidonio “- Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ: 210 8941035, 8941033, 8981880, 8949800, 8948333

Για να δούμε τι θα ακούσουμε !!!!!

Άϊντε και καλό ξεκίνημα, καλή χειμερινή περίοδο.

.