Συνέντευξη τύπου

24 Οκτωβρίου 2008

fix.jpgΠαραχώρησε το νέο σχήμα στο “Fix Live” όπου θα εμφανίζονται η Πάολα ο Διονύσης Μακρής, η Χριστίνα Κολέτσα, και ο Χρήστος Κυπριανίδης για την χειμερινή σαιζόν 2008 – 2009 από σήμερα 24 Οκτωβρίου, με την έναρξη της πρεμιέρας. Παραβρέθηκαν αρκετοί δημοσιογράφοι και παραγωγοί γνωστών εκπομπών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις από τους καλλιτέχνες του σχήματος, μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα.

Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη ήταν τι άλλο;; Πόσο θα κυμαίνεται η τιμή της φιάλης. 

Η καλλιτέχνιδα Πάολα αυθόρμητα έδωσε τη απάντηση (χωρίς να αναφερθεί στην τιμή) “..Όπως πάντα επιμένετε και καλά κάνετε, έτσι και εμείς την τιμή της φιάλης θα την έχουμε σε πολύ λογικά πλαίσια..”.

Η δεύτερη ερώτηση του Νίκου Βάνη αφορούσε το πρόγραμμα, αν θα είναι λαϊκό, ή μοντέρνο.

Ο καλλιτέχνης Διονύσης Μακρής έδωσε την αφοπλιστική απάντηση ότι “..το πρόγραμμα απευθύνεται από 10 ως και 80 χρονών (τα 82 τα πιάνει;;). Η δε Πάολα συμπλήρωσε λέγοντας πως “..κύριε Βάνη, θα είναι για τα γούστα σας, δηλαδή καθαρά λαϊκό..”. Η κυρία Κολέτσα για το ίδιο θέμα πρόσθεσε πως ,”… σαν Θεσσαλονικιά και αυτό δεν το κρύβει , ξέρει πως γλεντούν οι συμπατριώτες της, και τους υποσχέτε πως καλλιτέχνες και θαμώνες θα γίνονται ένα σώμα…”

Η Τρίτη και φαρμακερή ερώτηση του Νίκου Βάνη αφορούσε στο αν η ορχήστρα θα παίζει live, η Play Back, φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Η κυρία Πάολα με το χέρι στην καρδιά απάντησε , ..“πως η ορχήστρα αποκλειστικά και μόνο θα παίζει Live και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν μείνετε για λίγο και θα μας ακούσετε να τραγουδάμε ζωντανά..”

Η συνέντευξη έκλεισε με πολλές άλλες ερωτήσεις συναδέλφων, έπειτα ο κάθε καλλιτέχνης τραγούδησε Live από δύο τραγούδια ο καθένας με την συνοδεία της ορχήστρας.

Την συνέντευξη τύπου διοργάνωσε και συντόνισε ο Τάσος Ριζόπουλος γνωστός παραγωγός Ραδιοφώνου, αλλά και δημοσίων σχέσεων για το “Fix”.

Για την τιμή της φιάλης ο επιχειρηματίας του σχήματος Γ. Βασιλειάδης ενημέρωσε τον Νίκο Βάνη πως θα είναι διαφορετική , ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη για την μάρκα της φιάλης, δηλαδή 120 – 130 και 140 Ευρώ κομπλέ για 4 άτομα.

Τηλ.Κρατήσεων; 2310-514.666

Όπως πάντα το ελληνικό Φαινόμενο εύχεται καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο σχήμα που υποσχέθηκε να διασκεδάσει τους Θεσσαλονικείς.

.