Παλιά μου τέχνη κόσκινο

24 Δεκεμβρίου 2008

Για τον θεσσαλονικιό μαέστρο μπουζουκομάγαζων της κακιάς ώρας.

sirtaki.bmp Αφού πια πετάχτηκε με τις κλοτσιές από πολλά κέντρα της Θεσσαλονίκης, τώρα έπιασε λιμάνι σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο. Ο εν λόγο μαέστρος στα κέντρα που δούλευε κατά καιρούς κατάφερνε να κάνει τα πάντα μια μπάλα, πάντα για δικό του όφελος. 

Μπέρδευε την μαεστρία με δουλειές ενός μάνατζερ , από κόσκινο  περνούσε τους τραγουδιστές, τις τραγουδίστριες ,τις οποίες επιπλέον τις ξεζούμιζε όποτε και όπου του σηκώνονταν το εργαλείο του που ήταν μονοίμως σε κατάσταση Ελ-ντούρο. Μόνο με την καθαυτό μαεστρία δεν ασχολιόνταν σοβαρά και επαγγελματικά.

Έτσι έφτασε τα κέντρα απ όπου κι αν πέρασε σε κακό χάλι. Με αποτέλεσμα να μην πατάει κανένας θαμώνας στα κέντρα όπου θαυματουργούσε. Άφησε γερά την σφραγίδα του χωρίς αμφιβολία.

Τώρα που ξεμπέρδεψε από την πόλη, πλέκει τα πλοκάμια του στην αθηναϊκή νύχτα, δίπλα σε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου τον οποίον μέχρι πρόσφατα πίστευα πως ελέγχει τον κάθε συνεργάτη, στην πολύ καλή επιχείρηση του την οποία κατάφερε να την τρέχει με χίλια μέχρι σήμερα.

 Άξιον απορίας είναι όμως, πώς ο έξυπνος αυτός επιχειρηματίας που λίγο πολύ γνώριζε για το βίο και τα έργα του εν λόγο μαέστρου, παρόλα αυτά τον εμπιστεύτηκε . Βέβαια ο μετρ (επίσης θεσσαλονικιός) του αθηναϊκού κέντρου που φέρει μεγάλη εμπιστοσύνη του επιχειρηματία ,εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ενίσχυσε με την εισήγηση του την πρόσληψη του ανεπρόκοπο μαέστρου.

 Θα έλεγα πως πρόεκυψε μια μυστική ομάδα των τριών , μαέστρου-μετρ και ενός διευθυντή και παραγωγό ραδιοφώνου γνωστού ομίλου των Μ.Μ.Ε. να δραστηριοποιούνται ενωμένοι ποτέ νικημένοι, αποκλειστικά για δικό τους κέρδος σε βάρος πολλών καταστάσεων, καθώς ο επιχειρηματίας ρίχνει πολύ χρήμα στην αγορά ,προκειμένου η επιχειρήσει του να δουλεύει ρόλοι.

Για παράδειγμα ο παραγωγός και διευθυντής από την μυστική ομάδα πληρώνετε από τον εν λόγο επιχειρηματία 13 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα και κάτω από το τραπέζι. Πέρα από τα μετρητά ο παραγωγός λαμβάνει και πλούσια δώρα, όπως ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας πάνω από 40 χιλιάδες ευρώπουλα. Επιπλέον ξεχωριστά έδωσε και επίσημα στον όμιλο διαφήμιση, όπου εργάζεται ο καλοπερασάκιας διευθυντής -παραγωγός , αλλά και σε μια διαφημιστική εταιρεία 180 χιλιάδες ευρώ σε αφίσες για τη δισκογραφία του καλλιτέχνη του μαγαζιού.

 Δηλαδή το χρήμα ρέει άφθονα και προγραμματισμένα από τον επιχειρηματία, το ερώτημα είναι τι θα εισπράξει με τα λαμόγια που έμπλεξε .

 Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο να δω το κέντρο που άλλοτε έτρεχε με χίλια να φτάσει στο μηδέν. Ήδη υπάρχουν εμφανή σημάδια πως το μαγαζί πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ ο δίσκος του καλλιτέχνη είναι πολύ καλός ,ωστόσο η μυστική ομάδα των τριών λαμόγιων δεν το έχουν αναδείξει, δεν το έχουν προωθήσει όχι μονό τον δίσκο και τον καλλιτέχνη, αλλά ούτε το νυχτερινό κέντρο απ όπου εισπράττουν τις βαρβάτες πληρωμές.

Όσο για την συνεχεία τι να πω;;;

 Ότι λέει και ένας τυφλός, “…θα δούμε..”, αλλά, ποτέ δεν βρίσκει το φως του.

ΘΑ…ΔΟΥΜΕ !!!

.