Τόσα δειλινά ….,τόσα αμαρτήματα.

30 Δεκεμβρίου 2008

 Έτσι ώστε να φτάσει στη κατηγορία των πολύ υψηλών μεροκάματων ο καλλιτέχνης της ιστορίας μας.

phenomeno.gif Όμως τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές όπως και στην προκειμένη περίπτωση. Κάποιοι μην υπολογίζοντας τη σοφή παροιμία του λαού μας «όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι» την πατούν άσχημα. Αυτό ακριβώς έπαθε και ο επιχειρηματίας νυκτερινού Κέντρου, όταν έδωσε μεροκάματο αέρα ,της τάξης των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ!!) σε γνωστό τραγουδιστή της πίστας, που δεν τα έφερνε ποτέ στα ταμείο ,αφού δεν μπόρεσε ούτε διακόσια άτομα να φέρει ύστερα από ένα μήνα παρουσίας του στο νυχτερινό κέντρο,

 οπότε ο επιχειρηματίας προκειμένου να μη συνεχίσει άλλο η μεγάλη χασούρα του, προειδοποίησε τον καλλιτέχνη λέγοντας του τα εξής:

«Δεν μπορώ να σου δίνω στο εξής τόσα λεφτά, παρά μόνο πέντε χιλιάδες ευρώ και αυτά πολλά σου είναι. Έσι όπως πάμε τα έξοδα δεν βγαίνουν για την διαφήμιση του κέντρου και την δική σου δισκογραφία, και εσύ να μην μπορείς να φέρεις ούτε μία παρέα».

 Ο καλλιτέχνης στο μεταξύ δεν έβγαζε άχνα, και ο επιχειρηματίας συνέχισε  τα παράπονα του «..Τελικά απ΄ τα μαγαζιά που πέρασες, όλα τα έβαλες μέσα όπως και το δικό μου κέντρο. Φυσικά φταίω κι εγώ γι αυτό, αφού κάποια λαμόγια με έπεισαν να σε πάρω στο μαγαζί μου, αραδιάζοντας μου ένα σωρό παραμύθια, που τα έχαψα όπως τα τρώει και ο απλός κόσμος από την υπερβολική παραζάλη των τηλεοπτικών και άλλων μέσων….

…. Παρόλο που γνώριζα ότι ήσουνα ήδη καμένος στο χώρο της διασκέδασης. Πάντως μία φωνή με είχε προειδοποιήσει για όλα αυτά, άλλα εγώ δεν την άκουσα, πάρα αρεσκόμουνα στα υπερβολικά παραμύθια. Και να που είχε δίκιο σε όλα..».

Μόνο τότε μίλησε ο καλλιτέχνης λέγοντας «..καλά αφεντικό ότι πεις θα γίνει..»

« Αφού συμφωνείς, τότε στρώσου στη δουλειά, μελέτησε το ρεπερτόριο για να φτιάξει το κλίμα στο μαγαζί μπας και πάρουμε όλοι αυτά που μας αναλογούν. Εγώ σου δίνω μια ακόμα ευκαιρία αλλά πρόσεξε μόνο να μη μου τα χαλάσεις, γιατί η φουσκωτή σου μαγκιά θα ξεφουσκώσει απότομα. Είναι λοιπόν η τελευταία ευκαιρία , για να δούμε τι θα κάνεις….» είπε τελειώνοντας την συζήτηση ο επιχειρηματίας με τον καλλιτέχνη .

Το γεγονός είναι σε εξέλιξη και πράγματι έχει ενδιαφέρον να δούμε κι εμείς την συνέχεια.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όπως λέει και ο Βάνης κύριε επιχειρηματία και κύριε καλλιτέχνη μου.

.