Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

27 Μαρτίου 2009

thessalon3.bmpπραγματοποιήθηκε στα γραφεία  τους επί  την οδού Βασ.Ηρακλείου στις αρχές Μαρτίου, όπου παραβρέθηκαν πάρα πολλοί νέα και παλιά στελέχη του κινήματος ακόμα και πρώην Βουλευτές όπως και διακεκριμένοι νομικοί της πόλης μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Τα θέματα ήταν πολλά και διάφορα ,κυρίως μεγάλη βαρύτητα δόθηκε για την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα και για την χειραγώγηση της από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Έγινε συζήτηση για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, πως θα κινηθούν, τι θα ακολουθήσουν. Τον λόγο πήρε και ο Χάρης Καστανίδης , ανέπτυξε ιδιαίτερα τα τελευταία γεγονότα όσων αφορούν την δικαιοσύνη. Μίλησε ακόμα για τα ενδοκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Οι προβληματισμοί για την οικονομική κρίση απασχόλησε όλους τους παραβρισκόμενους , και ειδικότερα για τους νέους δικηγόρους που είναι χωρίς δουλειά και τι μέτρα πρέπει να πάρουν για να αντιμετωπιστεί  το φαινόμενο αυτό.

Έντονος ήταν και ο προβληματισμός για τους συνταγματικούς νόμους που η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει , θεωρούν πως είναι αντισυνταγματικοί και μη δημοκρατικοί ,καθώς συγκρούονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ατομική ελευθερία βάσει της συνθήκη της Ρώμης που υπέγραψε και η Ελλάδα.

Τα θέματα ήταν πολλά που συζητήθηκαν ακόμα σε κλίμα συναινετικό και με στόχο να κυβερνήσει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Τώρα αν θα γίνει και πραγματικότητα να κυβερνήσει είναι και το ζητούμενο , ύστερα και με την ενδεχόμενη επιστροφή του κυρίου Σημίτη φαντάζει δύσκολο εγχείρημα.

Οι κοινωνία χρειάζεται πρωτοποριακούς ηγέτες , νέα και ανοιχτά μυαλά στο τιμόνι που θα κυβερνήσει το μέλλον αυτής της χώρας, για να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα μέσα στα γκρίζα χρόνια της οπισθοδρόμησης που επανέρχονται σε όλες τις μορφές.

.