Συνεχίζοντας την επιτυχία στη σκηνή του ΦΙΞ

20 Απριλίου 2009

ΗΡΩ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ …ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!!

ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΦΙΞ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

η Ηρώ και ο Αντώνης Λουδάρος ανανεώνουν το ραντεβού τους και επιστρέφουν. Η μουσική παράσταση που ανέτρεψε τα δεδομένα της νύχτας, κατάφερε να μαγέψει και το κοινό της Θεσσαλονίκης!

Μια μουσική παράσταση που λάτρεψαν όλοι, ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα, με μόνο στόχο την απόλυτη διασκέδαση! …το απέδειξε άλλωστε και για αυτό και πήρε παράταση!

Πάνω από 70 παραστάσεις, πάνω από 50.000 θεατές, το απόλυτο Hit του φετινού χειμώνα με ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Ηρώ και χειροκροτείται κάθε βράδυ! «Μία δυνατή φωνή, ένας σκανταλιάρης ηθοποιός-τραγουδιστής κι ένα τσουβάλι ετερόκλητα κομμάτια κάνουν κατάσταση κάθε βράδυ! It’s time to play the music! Οι επιτυχίες της Ηρώς «Έτσι είν’ οι σχέσεις» και «Έτσι είμ’ εγώ» συναντούν τα «What’s love got to do with it?» (Tina Turner), «Λιωμένο Παγωτό» (Ξύλινα Σπαθιά), «’Αντεξα» (Σάκης Ρουβάς) μέχρι και τη «Θαλασσογραφία» του Σαββόπουλου – τραγούδια που τραγουδιούνται μόνα τους ή σε ακούραστα medleys. Ε

δώ δεν υπάρχουν ταμπού. Η Ηρώ το ρίχνει στο «φλαμένκο» (στο «Να ζήσω ή να πεθάνω» της Αλεξίου). Αρβανιτάκη, Μαρινέλλα, Γαλάνη, Πορτοκάλογλου, Καρβέλας, Κατσιμιχαίοι, ο Elvis, ο Ray Charles αλλά και το all time classic θέμα από το «Muppet show» παρελαύνουν διαδοχικά, σ’ ένα multi-culti ποτ πουρί που ανεβάζει το κοινό…. ένα πρόγραμμα μεταξύ φίλων – χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη, στα τελευταία πρότυπα που θέλουν τη νύχτα πιο παρεΐστικη και ποπ…»

Μην το χάσετε!

FIX

26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 2310-514666

.