Τα προσωπικά δεδομένα

21 Απριλίου 2009

godfather.jpgτων Ελλήνων πολιτών μοιάζει σαν ξηλωμένο πουλόβερ ,είναι δε φόρα παρτίδα στα χέρια ιδιωτικών εταιρειών Α.Ε που  τρίβουν τα χέρια τους με τις δουλειές  που έλαβαν  από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να να επεξεργάζονται κάθε περιουσιακό μας στοιχείο για να βγάλουν το ειδικό έγγραφο του ΕΤΑΚ (Ενιαίου Τέλους Ακίνητης Περιουσίας) .Εντελώς  παράνομη  και αντισυνταγματική από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών η κίνηση αυτή, διότι βάση του συντάγματος δεν μπορούν να δοθούν σε χέρια ιδιωτών τα προσωπικά μας δεδομένα, είτε είναι εταιρεία Α.Ε, είτε σε οποιοσδήποτε άλλος.

Μια καραμπινάτη παρανομία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να εισπράξει ζεστό χρήμα.

Όπως ακριβώς έγινε και με τις τράπεζες που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο, προκειμένου να εισπράξουν τα χρωστούμενα, έδωσαν παράνομα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους σε ιδιωτικές Α.Ε εισπρακτικές εταιρείες.

Έπειτα από τον μεγάλο ντόρο των γεγονότων και τις χιλιάδες καταγγελίες που έγιναν για την μεθοδολογία με την οποίαν δραστηριοποιούνται και χειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα οι ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες και για τις οποίες η τηλεφημερίδα Ελληνικό Φαινόμενο αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια, η πολιτεία αναγκάστηκε να φτιάξει νέο νόμο πλαίσιο για την προστασία του καταναλωτή.

Παρά ταύτα το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει την παρανομία προσφέροντας φόρα παρτίδα τα προσωπικά δεδομένα του Έλληνα φορολογούμενο πολίτη για το εκκαθαριστικό έγγραφο ΕΤΑΚ μιας δημόσιας αρχής να τα χειρίζεται ιδιωτική εταιρεία Α.Ε, αψηφώντας τους νόμους και το σύνταγμα.

Το βέβαιο είναι ότι τα προσωπικά δεδομένα κάνουν φτερά από τις δημόσιες υπηρεσίες του κράτους με τον έναν, ή με τον άλλο τρόπο προς τις ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες με την σειρά τους τα χρησιμοποιούν με ανορθόδοξο τρόπο, ξεπουλώντας ακόμα και στις τράπεζες πληροφοριών του εξωτερικού. Έτσι λοιπόν οι πάσης φύσεως ιδιωτικές εταιρείες και τράπεζες με τα προσωπικά δεδομένα μας έχουν στήσει μεγάλο φαγοπότι, και μόνο για την προστασία μας δεν γίνεται λόγος.

Με απλά Ελληνικά ο κάθε πολίτης είναι ένα μεγάλο ανοιχτό χαρτί, για τις εισπράκτορες και πάσης φύσεως υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων και των μυστικών υπηρεσιών.

Αν μη τι άλλο ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από το Υπουργείο Οικονομικών για το σοβαρό αυτό θέμα, πως και με ποια νομολογία προχώρησε και μεταβίβασε τα προσωπικά δεδομένα Ελλήνων φορολογουμένων σε ιδιώτες, και να πάρει τα κεφάλια των υπευθύνων.

Πάνω απ΄ όλα να μας προστατεύσει όπως ορίζει το σύνταγμα μας !!!!!!!!

.