“Στιμγμές από Ελλάδα” Καλοκαιρινός φωτογραφικός διαγωνισμός

10 Αυγούστου 2009

Φίλες και φίλοι,

akropolis.bmpΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον καλοκαιρινό φωτογραφικό μας διαγωνισμό που ξεκινάει από την Πέμπτη 6 Αυγούστου, με τίτλο «Στιγμές από Ελλάδα».

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να αποστείλουν τη φωτογραφία τους, αναρτώντας την στο Group μας στο Flickr, είτε αποστέλοντάς την στο dorawebteam@gmail.com , μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Οι φωτογραφίες για να συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν θέμα την ελληνική σημαία (σε πρώτο ή δεύτερο πλάνο, χωρίς να εστιάζουν απαραίτητα σε αυτή, ή να σχηματίζεται η σημαία στη φωτογραφία με κάποιο τρόπο) ενταγμένη σε ελληνικό τοπίο.
Αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ψηφοφορία στο διαδίκτυο η οποία και θα κρίνει σε συνδυασμό με μία μικρή επιτροπή ειδικών, σε θέματα φωτογραφίας, τις δώδεκα καλύτερες.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα παρουσιαστούν στην επόμενη συνάντηση, “dorabak.gr από κοντά” ενώ αντίτυπά τους θα δωριστούν σε Υπηρεσίες και Αρχές του Ελληνικού κράτους στο εξωτερικό με σκοπό να διακοσμήσουν χώρους και γραφεία.

Στόχος μας είναι να δώσετε εσείς με τη δημιουργικότητά σας, το ελληνικό χρώμα και να προβάλλετε την πατρίδα μας σε άλλα μέρη της γης!

Ελπίζουμε στη δική σας συμμετοχή και καλές διακοπές!

DorawebTeam

Διαδικτυακή Ομάδα Ντόρας Μπακογιάννη.

.