Η κυρία Ανεμούλα

18 Αυγούστου 2009

sexi-bikini.gifΗ κυρία, γνωστή επί της μετεωρολογίας, η οποία για να μας δώσει να καταλάβουμε τον ξεβράκωτο καιρό, σε κάθε Ν.Δ άνεμο, και ηλιοφάνεια πετάει και από ένα ρουχαλάκι, έως ότου φτάσει στο στριγκάκι που ίσα – ίσα σκεπάζει την βροχή.

Την τσαχπίνα του ξεβρακώματος,  την έκανε διάσημη τόσο που οι άνεμοι την έφεραν μέχρι τις ακτές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, για έξι χοντρές αρπαχτές μετεωρολογικές προβλέψεις στα μπαρ της Θεσσαλονίκης, και στα παραλιακά στέκια της Χαλκιδικής, όπου έβρεχε χαλάζι των 1500 Ευρώ ξεχωριστά σε κάθε στέκι.

Τι καιρό προέβλεπε με τόσα Ευρώπουλα;;

Χαλασμός κυρίου, αναστενάζοντας κάθε τόσο “..αχ Θεσσαλονικούλα μου γλυκιά, αχ …αχ πόσο σε ποθώ, με φτιάχνεις με τα αρσενικά μποφόρια σου, αχ, βαχ, Θεσσαλονικούλα μου ..“

Σε ένα από τα 6 αχ, βαχ μπαρ του μεροκάματου των 1500 Ευρώ, γνώρισε και τον ιδιοκτήτη Θεσσαλονικιό, τηλεοπτικό αστέρα  χιουμοριστικής εκπομπής, αλλά και αρραβωνιασμένο με Θεσσαλονικιά καλλονή που την συνοδεύει βαρύ πακέτο προίκας, η οποία ως δώρο αρραβώνα του προσέφερε ένα τόσο δα ραδιοφωνικό σταθμό εις ένδειξη της μεγάλης της αγάπης.

Η ανεμούλα λοιπόν βρέθηκε σε ιδιαίτερες στιγμές με τον ιδιοκτήτη του μπαρ – ραδιοφωνατζή – τηλεοπτικό αστέρα- αρραβωνιασμένο σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες, αφού αυτή τελείωσε και την έκτη περατζάδα του μεροκάματου των 1500 Ευρώ.

Στην σουίτα ο γόης έκανε τον μετεωρολόγο πάνω στο κορμί της ανεμούλας.

Ενώ στην διπλανή σουίτα προσπαθούσε το καράβι ενός εφοπλιστή με ταξιδιώτη την κόρη του, να επιπλεύσει από τα μποφόρια που δημιούργησε ένας σταρ το ποδοσφαίρου.

Η τριλογία στις δύο σουίτες καλά κρατούσε από τις 08:30 το πρωί έως και το μεσημέρι, ώσπου ήλθαν και καλμάρισαν τα πάντα με τους Βορειοελλαδίτες άνδρες που ως γνωστόν έχουν μεγάλο σασπένς στις ερωτικές συνευρέσεις, αποδεικνύοντας έτσι την άγρια αρσενικότητα τους.

Τώρα που έδεσε το γλυκό και ο καιρός καλμάρισε, είναι βέβαιο πως η ανεμούλα και η κόρη του εφοπλιστή θα μας έρχονται τακτικά.

Εκ σου και ο χαρακτηρισμός για την Θεσσαλονίκη “ως πόλη ερωτική”.

Πάντα τέτοια!!!!!

.