Κατάσχεση και καταστροφή παράνομων εμπορευμάτων.

7 Αυγούστου 2009

policar.bmpΣε εφαρμογή της Κ1-1178/7-6-2007 Απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης για τη διαδικασία κατάσχεσης εμπορευμάτων, καταστράφηκαν παράνομα εμπορεύματα που είχαν κατασχεθεί μετά από ελέγχους και επιχειρήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε λαϊκές αγορές και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Αναλυτικά καταστράφηκαν στην περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης CDs, DVDs, τσάντες γυναικείες, ζώνες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου και κολόνιες, όλα προϊόντα παράνομων απομιμήσεων.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τους εντατικούς ελέγχους για το παράνομο υπαίθριο εμπόριο προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα των νόμιμων εμπόρων αλλά και να διαφυλάξει την ευταξία της πόλης.

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

Με τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας του Σέιχ Σου και επιτήρησης του Θερμαϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα : Συνεχίζονται και φέτος καθημερινά οι πτήσεις Πυροπροστασίας του δάσους Σέιχ Σου και η επιτήρηση του Θερμαϊκού για τον εντοπισμό πετρελαιοκηλίδων και λοιπών ρύπων.

Οι πτήσεις αυτές διεξάγονται σε άμεση συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, καλύπτουν τις περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη έμφαση το Δάσος πάρκο Σέιχ Σου και τον Θερμαϊκό Κόλπο .

Στο πρόγραμμα αυτό παίρνουν μέρος 80 εθελοντές πιλότοι, 2 Μηχανικοί και 2 Διοικητικοί της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης με Συντονιστή του Προγράμματος τον Επίτιμο Πρόεδρο – πιλότο κ. Χρήστο Παπαζαφειρίου.

.