Πετά..,πετά ο Γιώργος Μαζωνάκης για Αυστραλία ;;;;;

31 Αυγούστου 2009

maz2.bmpΝαί…,ναί  πετά και μάλιστα τα Χριστούγεννα όπου θα διασκεδάσει την ομογένεια  όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Musika Entertainment, η οποία  εξήγησε το γιατί πήρε αναβολή ο ερχομός του που ήταν το Ιούνιο  όπως είχε ανακοινωθεί.

«Ο λόγος που αναβάλαμε τον ερχομό του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αυστραλία», είπε η εκπρόσωπος (της M E,) «ήταν ότι αφού εμείς είχαμε αναγγείλει ότι θα τον φέρουμε σε τακτή ημερομηνία, εντούτοις, κάποιοι κύριοι φρόντισαν εκ των υστέρων να φέρουν σχεδόν στην ίδια ημερομηνία τον… Νότη Σφακιανάκη.

Έτσι, αναγκαστικά, μεταθέσαμε την ημερομηνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη στις γιορτές των Χριστουγέννων».

Πράγματι, ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει έλθει μια φορά πριν χρόνια στην Αυστραλία, θα είναι μαζί μας και, συγκεκριμένα, στη Μελβούρνη, την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, και θα εμφανιστεί στην αίθουσα Peninsula στο Docklands.

Πρόκειται για μια αίθουσα που διαθέτει όλους τους όρους για μια καλή και άνετη διασκέδαση και  που ήδη την γνωρίζουν οι μουσικόφιλοι της παροικίας  από την εκεί εμφάνιση της Πέγκυ Ζήνα και του Κώστα Καραφώτη.

Η τουρνέ του Γιώργου Μαζωνάκη στην Αυστραλία θα αρχίσει από την Αδελαΐδα την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων), ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του θα είναι στο Σίδνεϊ όπου την επόμενη μέρα (Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου – Boxing Day) θα κάνει την δεύτερή του εμφάνιση.

Τέλος, ο εκλεκτός τραγουδιστής,  θα είναι στη Μελβούρνη τη Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου όπου και θα ολοκληρώσει την μίνι περιοδεία του.

Μαζί του θα έχει την τραγουδίστρια Κέλλυ και τον τραγουδιστή Στέλιο Μάξιμο, ενώ ετοιμάζει και μια έκπληξη (τραγουδίστρια θα είναι) την οποία θα δουν ξαφνικά μπροστά τους οι μουσικόφιλοι!

πηγή;neoskosmos

.