“Είμαι ερωτευμένος…

6 Αυγούστου 2009

“Είμαι ερωτευμένος..,..από την καψούρα λειώνω στην αγκαλιά σου..”

panas.jpgΑυτό είναι το μεγάλο σουξέ, που  τραγουδά γνωστός τραγουδιστής που εμφανίζεται σε κέντρο των Αθηνών, κάθε βράδυ στο κρεβάτι του αγαπημένου του, ο οποίος είναι πρωτοκλασάτος δικηγόρος.

Οι δύο πάρτα αλλιώς “άνδρες”(;;;) έχουν φτάσει στο αποκορύφωνα με το νταλκά που βαράει ο ένας για τον άλλον.

Κοιτάζονται μέσα στα μάτια, φιλιούνται με πάθος, χουφτώνονται ασταμάτητα, ώσπου να βρεθούν στο κρεβάτι, όπου εκεί γίνεται του κουτρούλη το πανηγύρι.

Ο ένας ντύνεται νύφη με τις άσπρες ζαρτιέρες, και το γούνινο άσπρο στριγκάκι, και ο άλλος ως γαμπρός ανοίγει σαμπάνιες, και με την μουσική στην διαπασών παρακολουθεί την αγαπημένη του να τα βγάζει από πάνω αργά ένα – ένα τα ρούχα.

Έπειτα σκύβει  βαθιά δίνοντας έτσι το σινιάλο για την έναρξη του πανηγυριού.

Το επόμενο βράδυ από νύφη ντύνεται πόρνη και ο άλλος νταβατζής με το μαστίγιο στο χέρι επιβάλλεται καταλλήλως.

Αυτή δε η καψούρα των δύο πάρτα αλλιώς ανδρών κρατά χρόνια.

Ο πρωτοκλασάτος παραλής δικηγόρος κάνει όλα τα χατίρια του συντρόφου του, έως και από τον στρατό των απάλλαξε οριστικά, όπου η μαμά πατρίδα τον κάλεσε για να υπηρετήσει.

Ο δικηγόρος που έχει τα μέσα και τις άκρες στα πολιτικά γραφεία έλαβε διαβεβαιώσεις για λογαριασμό του συντρόφου του, χωρίς καν να παρουσιαστεί στο στρατό, ότι απαλλάσσεται οριστικά.

Μάλιστα η επίσημη βεβαίωση απαλλαγής Ι5, έφτασε με currier στο σπίτι του ενδιαφερόμενου, και το πισωγλέντι άναψε για τα καλά.

Ε΄ ρε τι παθαίνεις μαμά πατρίδα!!!!

Ύστερα με τέτοια νιάτα και ανδρισμό θέλουμε να πάρουμε τα όπλα του εχθρού;;

Κούφια λόγια με τις εξαγγελίες περί απαλλαγών με μέσο από το στρατό, ότι αυτό πλέον έχει τελειώσει. Αμ δε, με λίγο κούνημα όλα πωλούνται.

Όσο για τα δύο πάρτα αλλιώς ερωτευμένα πιτσουνάκια η καψούρα δεν σβήνει με τίποτα.

Εκείνος ο δικηγόρος είναι όλο ιδέες για νέα κούλπα, ώστε να κρατά έτσι πιο ζεστές και πολύ ενδιαφέρουσες τις νύχτες του ζευγαριού.

Άϊντε και καλά στέφανα  με απογόνους, που μεγαλώνοντας και αυτοί θα είναι απαλλαγμένοι από τον στρατό.

Να μας ζήσετε !!!!!!!

.