“Τα πήρες όλα κι έφυγες”

14 Αυγούστου 2009

mes1505.jpgΤο σουξέ αυτό του Στράτου Διονυσίου ταιριάζει γάντι σε πολλούς καλλιτέχνες της pop σκηνής, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δεν έχουν αφήσει club για club που να μην έχουν εμφανιστεί Play Back.

Όμως οι καιροί με τα υψηλά μεροκάματα και τις τρελές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες έχουν τελειώσει. Αυτά τα σταριλίκια τους έφεραν σε μια κατάσταση, όπου πολλοί απ΄ αυτούς έχουν να δουν νυχτοκάματο με τα κυάλια.

Οι επιχειρηματίες αδυνατούν και δεν θέλουν να τους πληρώσουν, πριν από οποιαδήποτε εκδήλωση, διότι δεν γνωρίζουν αν ο καλλιτέχνης θα ελκύσει κόσμο για τα λεφτά που ζητά. Οπότε πλέον το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

Ή θα συμφωνήσουν στην μοιρασιά του 50 – 50%, ή μετά την εκδήλωση από τις εισπράξεις, ή δεν θα συνεργαστούν καθόλου, οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Φυσικά οι περισσότεροι προκειμένου να μην βγάλουν καθόλου μεροκάματο συμφωνούν.

Στα club ανά την Ελλάδα Play Back εμφανίζονται καλλιτέχνες, συγκροτήματα Hip – Hop και Rap. Ορισμένοι δε απ΄ αυτούς τους καλλιτέχνες έστω και με το Play Back σημειώνουν επιτυχία, άλλοι πάλι αποτυγχάνουν παταγωδώς, όπως λέει και η λαϊκή μας παροιμία “Πάρ΄το αυγό και κούρευτο”.

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα τέτοια Ελληνικά Φαινόμενα στους καιρούς που ζούμε.

Όσο για την χειμερινή περίοδο που θα διανύσουμε σε λίγους μήνες, είναι βέβαιο πως θα πέσει μεγάλη φαγωμάρα.

Σημειώστε το αυτό !!!!!!!!

.