“….Κρίση με πιάνει κρίση…..”

13 Αυγούστου 2009

xeri.jpgΚαι όμως το τραγουδά όχι ο Νίκος Μακρόπουλος, αλλά ο Αντώνης Ρέμος για τις έξτρα εμφανίσεις του, και δει σε γνωστό club των Χανίων, όπου η είσοδος στοίχιζε 100 Ευρώ το άτομο.

Με την οικονομική κρίση που πλήττει και την Ελλάδα, μάλιστα για μια βραδιά καραόκε, δηλαδή ο καλλιτέχνης να δίνει τα ρέστα του σε Play Back  απόδοση , τα 100 Ευρώ μοιάζουν με καραμέλες;;

Δέχθηκα δεκάδες παράπονα από φίλους που πριν από λίγο καιρό ήθελαν να διασκεδάσουν  σε φημισμένο club των Χανίων τον Αντώνη Ρέμο.

Η ουρά στην είσοδο του club ήταν τεράστια,  όμως ζητώντας τους 100 Ευρώ το άτομο, έστριβαν 90 μοίρες, προς άλλα club της πόλης. Παράλληλα έσερναν τα εξ αμάξης στον καλλιτέχνη, και βέβαια δεν έχουν και άδικο.

Όμως στην προκειμένη περίπτωση ο καλλιτέχνης και ο κάθε καλλιτέχνης δεν έχει την ευθύνη για την τιμή του εισιτηρίου, είναι καθαρά εισπρακτικό κατεστημένο του εν λόγω club, των επιχειρηματιών του, και των κάθε επιχειρηματιών νυχτερινών κέντρων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο  καλλιτέχνης , στην περίπτωση μας ο Αντώνης Ρέμος δεν πρέπει να είναι αδιάφορος για το θέμα αυτό. Ειδικά στους καιρούς που ζούμε, με την οικονομική δυσπραγία.

Γιατί ανάλογα με το μεγάλο χρηματικό ποσό που έλαβε για την εκδήλωση αυτή, αν μη τι άλλο θα έπρεπε προηγουμένως να πληροφορηθεί από τους διοργανωτές το ύψος του εισιτηρίου, καθώς διακιδεύεται το δικό του όνομα, και με καθετί το στραβό χαλάει η βιτρίνα του, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τους περισσότερους θαμώνες να τα βάζουν μαζί του.

Αντωνάκι ξύπνα, μην εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα !!!!!!!

.