Αργύρης Αργυριάδης στο τιμόνι της ΕΡΤ3 :::

28 Οκτωβρίου 2009

Ο υποψήφιος βουλευτής στην  Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ , στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές παρά τις 9.100 χιλιάδες ψήφους που έλαβε από τους συμπατριώτες του, δεν κατάφερε να μπει στην βουλή.

Ωστόσο η ικανότητα και οι ενδιαφέρουσες σπουδές του εκτιμηθήκαν και από τον πρωθυπουργό ert3.jpgτον Γ.Παπανδρέου , ο όποιος σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει επιλέξει για πρόεδρο της ΕΡΤ3 .

Θεωρώ πως είναι πολύ καλή επιλογή του πρωθυπουργό ,καθώς πρόκειται για έναν πολύ δραστήριο  άτομο, με  πλούσιο βιογραφικό και εξαιρετικές ικανότητες, βέρο Θεσσαλονικιό που γνωρίζει καλά  τα μέσα και τα έξω.

Έχει δε, άριστη σχέση και πάθος με την νέα τεχνολογία , πάνω απ όλα αγωνίζεται από τα μαθητικά του χρόνια για τα προβλήματα των νέων και της πόλης. 

Τα προσόντα αυτά θα είναι πολύ χρήσιμα για το συμμάζεμα της ΕΡΤ3

Για να δούμε επιτέλους τα νέα και “άφθαρτα” πρόσωπα  επί τω έργω .

 

Αργύρης Αργυριάδης

γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε και ζει .

Ειναι πιστοποιημένος δικηγόρος (solicitor) στην Αγγλία και στην Ουαλία και δικηγόρος στην Ελλάδα.

Εργάστηκε ως νομικός σύβουλος στο Υπουργείο των Εξωτερικών (2001-2004) και κατέχει δύο LL.M (Εμπορικό και Οικονομικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Τραπεζικό και Χρηματιστηριακό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ( University of London, Queen Mary – Centre of Commercial Law Studies).

Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος κατάρτισης στο Ελληνικό Φορολογικό Δίκαιο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σήμερα ασκεί μαχόμενη δικηγορία στη Θεσσαλονίκη.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Νέων & Ασκούμενων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νέων & Ασκούμενων Δικηγόρων

 Είναι παντρεμένος με τη νομικό Ελεονώρα Λινάκη.

.