“Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει”

27 Νοεμβρίου 2009

“..Ότι κατεβαίνει, ανεβαίνει, ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει..” (Όπως λέει και το τραγούδι του Γ.Μαρίνου), ταιριάζει γάντι στην περίπτωση Αθηναίου επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, στο οποίο μέχρι πρόσφατα γινόταν πανζουρλισμός. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Του επιχειρηματία δεν του βγαίνουν τα κουκιά, με το άνοιγμα που έκανε, αλλά κα με τις δισκογραφίες που ανέλαβε ο ίδιος για τον καλλιτέχνη του μαγαζιού του.

Το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη που είχε παλαιότερα, δεν υπάρχει πια. Είναι μονίμως στεναχωρημένος, και εξαφανισμένος από τους φίλους που τον είχαν προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο της κατηφόρας.

Προσπαθεί με περικοπές να σώσει την κατάσταση, αλλά τζίφος, παραμένει στα ίδια χάλια, αφού στις 4 το πρωί  μετρά 5 παρέες, ημέρα Παρασκευή. Ενώ παλαιότερα τέτοια ημέρα γινόταν πανικός, έσπαζαν οι πόρτες. Για ρεζερβέ σε δεν γίνεται συζήτηση.

Πως άλλαξαν έτσι τα πράγματα από την μια μέρα στην άλλη, δεν χρειάζονται και πολλά. Ένα κακό ξεκίνημα, με λάθος επιλογή σχήματος  και λάθος κτίσιμο τραγουδιών – ρεπερτόριο, με λάθος διαφημιστική υποστήριξη, κυρίως όμως με εντελώς ακατάλληλα πρόσωπα σε κέραια πόστα,και τους παρατρεχάμενους αυλικούς να αλωνίζουν , με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αποκαρδιωτική.

Προβλέπω δε, ότι σε κάποια φάση το μαγαζί μπορεί και να κλείσει, αν ο εν λόγω επιχειρηματίας που έχει φάει την νύχτα με το κουτάλι, δέν ξηλώσει τα πάντα από την αρχή.

Ξύπνα κατακαημένε επιχειρηματία. Ξεκόλλα από τα λάθη αυτά,  που θέλεις να τα κάνεις και  επιτυχία.

Δεν γίνονται αυτά! Δεν το βλέπεις;;;

.