Η νυχτερινή περατζάδα στην Θεσσαλονίκη

28 Δεκεμβρίου 2009

sirtaki3.bmpξεκίνησε προ εορτών από την πρεμιέρα του “Fix 2010” με το λαϊκό σχήμα με τον Πάνο Καλίδη, τον Κρητικού λυράρη Ζωιδάκη, την Βανέσα Αδαμοπούλου και την Κωνσταντίνα Σαμαρά.

Παρ΄ όλο που την βραδιά της Πέμπτης είχαν γενική απεργία τα ταξί, η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετή, κάπου 700 άτομα. Αυτό προμήνυε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το σχήμα “Fix 2010”. Και  φάνηκε αμέσως την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) με την προσέλευση 850 ατόμων, ενώ το Σάββατο η κίνησε έφτασε περίπου στα 900 άτομα.

Πολύ καλό για ένα μαγαζί 1100 καθισμάτων (1500 ορθίων), και με το διπλανό νυχτερινό κέντρο “FIX Live” στο οποίο εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς να επικρατεί το αδιαχώρητο.

Η επόμενη εβδομάδα παραμονή εορτών, όλα έδειχναν πως ο κόσμος δεν θα βγει να διασκεδάσει με την τόσο τρομοπροπαγάνδα που σερβίρεται  από τα τηλεοπτικά κανάλια, μια με την γρίπη της κατσίκας, ,μια με την καταστροφική οικονομική κατάσταση της Ελλάδος, μια με τα αντισυνταγματικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση (μήπως αυτός ήταν ο σκοπός τους;;), να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων που παραδοσιακά αυτές τις ημέρες των εορτών να  διασκεδάζει με την ψυχή του.

Ευτυχώς οι άσχημες προβλέψεις διαψεύστηκαν, καθώς ο κόσμος βγήκε για διασκέδαση, όχι μόνο την νύχτα, αλλά και την ημέρα, τα αναψυκτήρια και τα καφέ ήταν και συνεχίζουν να είναι γεμάτα από κόσμο όλων των ηλικιών.

Όσο για τα νυχτερινά κέντρα όπου στην πλειοψηφία τους κράτησαν χαμηλά την μπάλα, στις τιμές, τις ημέρες των Χριστουγέννων, και θα συνεχιστεί και για την Πρωτοχρονιά, όλα δούλεψαν πολύ καλά.

Για παράδειγμα το σχήμα με τον Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο στην “Πύλη Αξιού” που δεν έχει το κατ΄ εξοχήν λαϊκό πρόγραμμα , και που δίνει τις τελευταίες παραστάσεις δούλεψε πάρα πολύ καλά.

Στο “Άστρα Live” με επικεφαλής τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη η κίνηση ήταν μέτρια,

Όπως επίσης και στο νυχτερινό κέντρο “Ορόσημο Live” με επικεφαλής τον Χάρη Κωστόπουλο. Η μέτρια κίνηση στα κέντρα αυτά οφείλεται κυρίως στο ότι στην Θεσσαλονίκη κονταροχτυπιούνται πολλά λαϊκά προγράμματα.

Η εντελώς διαφορετική πρόταση στην διασκέδαση στο “Stage” με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και την Φωτεινή Δάρρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία του επιχειρηματία και των καλλιτεχνών του σχήματος, που δίνει μάλιστα για πρώτη φορά παραστάσεις στο κοινό της πόλης.

Ο κόσμος που επισκέφθηκε τον εξαιρετικό αυτό χώρο για πρώτη φορά, τον προτίμησε για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων , αφού τα ρεζερβέ έχουν κλείσει ήδη και για την Πρωτοχρονιά. Μετά τις εορτές στο “Stage” έρχεται κάτι καινούργιο για το κοινό της πόλης.

Στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μετά τις εορτές θα αλλάξουν πολλά σχήματα.

Αναμένονται ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, και πολλοί άλλοι.

Ο δε Βασίλης Καρράς θα κατέβει σε Αθηναϊκή πίστα. Μετά τις εμφανίσεις του εκεί, την σκυτάλη παίρνουν ο Στέλιος Ρόκκος με την Πάολα.

Ευχόμαστε καλή χρονιά!!!!!!!

.