Μουσικές Γιορτές

29 Δεκεμβρίου 2009

drum.gifΠαραμονή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 12.00, με τίτλο ‘’Γιορτάζουμε με την Αγορά στο κέντρο της πόλης’’.

Αξιόλογα μουσικά συγκροτήματα παραδοσιακής, λαϊκής, έντεχνης και ξένης μουσικής, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, μεταφέροντας με το δικό τους τρόπο το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Το πρόγραμμα :

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ (Χριστουγεννιάτικα κουκλόσπιτα)

• Συγκρότημα Παραδοσιακής Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης

• Papas family band ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (Θέση ρολόι) Διογένης Δασκάλου και Monie and monie ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ (Π.Π.Γερμανού-Π.Μελά)

• A capela • Incognito ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ (Τσιμισκή και Ικτίνου)

• Jazz colours

• Viper Vickings Σε όλα τα παραπάνω σημεία θα υπάρχουν ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ξωτικά κ.α. που θα μοιράζουν Αγιοβασιλιάτικα μπαλόνια, δωράκια και φυσικά ευχές για τον καινούριο χρόνο.

 Πληροφορίες : Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17 (έναντι Ερυθρού Σταυρού), τηλ. 2310-538440,538491

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Οι πόρτες του νέου Δημαρχείου θα ανοίξουν για τα κάλαντα και τις καθιερωμένες ευχές την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα θα ψάλλουν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, φιλαρμονικές, χορωδίες και μπάντες παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Καπετανόπουλου, μελών της Διοίκησης του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

.