Πολλές αλλαγές θα γίνουν στα κέντρα από το 2010

17 Δεκεμβρίου 2009

Tragas-VelopoulosΣτα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών και Θεσσαλονίκης από 8 Ιανουαρίου αρκετά σχήματα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους.

 Μεταξύ αυτών του Σταμάτη Γονίδη, Πάνου Κιάμου, Ζαφείρη Μελά, Δημήτρη Γιώτη, Χαρά Βέρρα.

Κάποια από τα υπόλοιπα σχήματα των Αθηναϊκών κέντρων θα τραβήξουν ως το Φεβρουάριο, και άλλα έως το Μάρτιο, όπως ο Χρήστος Χολίδης στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”.

Όμως για τον Ιανουάριο μήνα θα υπάρξουν και νέα σχήματα που θα ξεκινήσουν εμφανίσεις, όπως ο Νότης Σφακιανάκης στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”.

Το ίδιο σκηνικό θα συναντήσουμε και στα κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου τελειώνoυν τις εμφανίσεις τους στο “Fix Live” ο Βασίλης Καρράς, και ο Διονύσης Μακρής.

 Στην “Πύλη Αξιού” ο Στέλιος Ρόκκος και η Πάολα,

στα “Αστέρια Live” ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης. Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Θάνος Τσάνης,

και η Δέσποινα Βανδή με τους Goin ΄-Through “Politia Clubbing (αεροδρόμιο).

Την εποχή αυτή, πάρα πολλοί καλλιτέχνες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με επιχειρηματίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης για ενδεχόμενες εμφανίσεις τους κατά την περίοδο του Πάσχα, το οποίο φέτος πέφτει και πολύ νωρίς ( 4 Απριλίου).

Ενώ ορισμένοι καλλιτέχνες   που έχουν ήδη εξασφαλίσει τις εμφανίσεις τους για το Πάσχα, όπως ο Νίκος Βέρτης και ο Αντώνης Ρέμος διαπραγματεύονται τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης στην περιοχή αεροδρομίου, ο καθένας σε ξεχωριστό χώρο.

Θα έχουμε όμως αλλαγές και στις εργάσιμες ημέρες των  κέντρων, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις των 6-7 και 5 ημερών λειτουργίας,στην πλειοψηφία τα νυχτερινά κέντρα θα λειτουργούν από το έτος 2010 τριήμερα, και διήμερα (Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο).

Βεβαίως , αλλαγές στα σχήματα μέρα με την μέρα ως συνήθως θα γίνονται, ανάλογα με τις συνθήκες και τις καταστάσεις.

Η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει.

.