Τα κάλαντα για το έτος 2010

31 Δεκεμβρίου 2009

 Τα κάλαντα των εορτών είναι αφιερωμένα στους λαθρομετανάστες που σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν την Ελληνική Υπηκοότητα και την Ιθαγένεια. Καθαρογράφεται αυτές τις ημέρες (ο νόμος),.Θα γίνει δε και το τραγούδι της νέας χρονιάς με την έγχρωμη, και όχι πράσινη ανάπτυξη της χώρας.

 Έτσι θα αποκτήσουν και αυτοί όπως προβλέπει το σύνταγμα για όλους τους Έλληνες (αλλά ποτέ δεν εφαρμόζεται στην πράξη) “ισονομία – ισοπολιτεία”.

Και ενώ περιμέναμε χρόνια τώρα να δοθεί το αυτονόητο δικαίωμα ψήφου στους πάνω από 3.000.000 απόδημους Έλληνες, να εκλέγουν με την ψήφο τους (από τον τόπο διαμονής τους ) βουλευτές και τους τοπικούς άρχοντες , και ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ το έφερε στην βουλή προς ψήφιση, τα αντιπολιτευτικά κόμματα δεν το ψήφισαν, σήμερα δε κόπτονται για το δικαίωμα ψήφου των λαθρομεταναστών (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ). Ποιος είναι ο λόγος, και γιατί δεν ψήφισαν τον νόμο;; Τι φοβήθηκαν από τους αποδήμους μας, δηλαδή τα αδέλφια μας;;

Ο νόμος που υπάρχει ήδη για τους λαθρομετανάστες, θα φρεσκαριστεί, θα εμπλουτιστεί με νέες διατάξεις και άρθρα, και όταν θα περάσει από την βουλή, τα τρία παραπάνω κόμματα θα τον ψηφίσουν και με τα δύο χέρια, κάτι που δε έκαναν για τον απόδημο Ελληνισμό.

Αν μη τι άλλο αυτό λέγεται “ρατσισμός” για τον οποίον οι δήθεν ευαίσθητοι βουλευτές μας ( των παραπάνω κομμάτων) κόπτονται.

Για πάνω από 3.000.000 αποδήμους γνήσιους Έλληνες, διακεκριμένους δε πολίτες στις χώρες που ζουν και εργάζονται δεν τους νοιάζει, δεν ιδρώνει το αυτί τους τόσο, όσο για τους πάνω από 700.000 λαθρομετανάστες,  που ως επί το πλείστον ειναι  αγνώστου προελεύσης και προσωπικότητος (ποινικό μητρώο,κ.τ.λ).

Το πολιτικό αυτό φαινόμενο μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα, αλλά ούτε και σε απολίτιστη ισχύει.

Είναι φανερό πως η πλειοψηφία των πολιτικών ,κυρίως των τριών παρατάξεων και ένθερμων υποστηρικτών των λαθρομεταναστών, εκτελούν διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και των λεσχών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε πολύ τακτικά διαστήματα στην χώρα μας συνεδριάζουν πάσης φύσεως μυστικές λέσχες. Πάρτε παράδειγμα την περίπτωση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ η οποία για να συνεδριάσει (τον Μάϊο 2009) στον Αστέρα της Βουλιαγμένης έκλεισε ακόμα και την Ελληνική βουλή, άρον – άρον για να βρεθούν κάτω από άκρα μυστικότητα πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδος, τα οποία σήμερα κατέχουν Υπουργικές καρέκλες.

Θεωρητικά κανείς πολίτης δεν θα μάθει ποια ήταν τα θέματα της εν λόγω λέσχης, και πότε θα εφαρμοστούν. Στην πράξη όμως με μαθηματική ακρίβεια δείχνουν τον τρόπο και τον χρόνο εκτέλεσης των σχεδίων, που χάραξαν για την παγκόσμια διακυβέρνηση τους.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν και αυτό των λαθρομεταναστών, όπως και η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος που θα προέκυπτε μετά την συνεδρίαση του (Μαΐου 2009) να εφαρμόσει με νόμο έτσι ώστε να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες ,οι οποίοι μετόνομάστικαν οικονομικοί μετανάστες, για να καθιερωθούν απλώς ως μετανάστες .

Το ίδιο σύστημα έπειτα θα εξαπλωθεί και σ΄ όλη την Ευρώπη, με απώτερο σκοπό την πολυπολιτισμικότητα.

Ύαστερα σειρά έχει η παρέμβαση στην παιδεία – αλλαγή ιστορίας – βιβλία, αλλοίωση της γλώσσας κ.τ.λ.π.

Η “...διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση...”(Απόσπασμα κατάτην προσφώνηση της Προέδρου της Βουλής Aννα Μπενάκη, προς το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια τον Φεβ.2005)

Παράλληλα θα ισοπεδωθούν τα ιερά και όσια των Ελλήνων, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

“..Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς : στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις…” (Απόσπασμα κατά την προσφώνηση της Προέδρου της Βουλής Aννα Μπενάκη, προς το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια τον Φεβ.2005)

Θα αλάξουν σιγά-σιγά τα σύνορα της Ελλάδος, εν συνεχείαν και της Ευρώπης.

“….. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης….” (Απόσπασμα κατάτην προσφώνηση της Προέδρου της Βουλής Aννα Μπενάκη, προς το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια τον Φεβ.2005)

Θα ξεπουληθούν στους κερδοσκόπους για ένα κομμάτι ψωμί, τα πλούσια ορυκτά που διαθέτει σε αφθονία η χώρα μας.

Όλη η προίκα της Ελλάδος θα περάσει στα χέρια πολυεθνικών συμφερόντων.

Και τότε το δόγμα του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου ότι,

“..Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες..”, θα φαντάζει ως ανέκδοτο.

Στο όνομα της πρασινοπαρδαλής ανάπτυξης το δόγμα αλλάζει και γίνεται,

“Η Ελλάδα  ανήκει στους κοσμοκράτορες”.

Για το νέο έτος 2010 εύχομαι χρόνια καλά, με την ελπίδα πως επιτέλους εμείς οι Έλληνες θα ξυπνήσουμε και θα αντιδράσουμε ο καθένας από το πόστο του, εάν ΔΕΝ θέλουμε να μας χορεύουν στο ταψί οι εντολοδόχοι διαχειριστές της νέας τάξης πραγμάτων .

Διαφορετικά, καημένη μου Ελλάδα, ελέησον και σώσον ημάς, ούτε το όνομα σου δεν θα σώζεται !!!

“..Όσοι θα επιζήσουν στον κόσμο αυτό, θα περνούν από την Ελλάδα και θα λένε..,

..Εδώ υπήρχε κάποια χώρα που την έλεγαν Αλα…λα…..μπάλα…λα…,

…Ούτε το όνομα της δεν θα σώζεται…!!!”

(τάδε έφει: Ίωνας Δραγούμης)

.