Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Πάνος Κιάμος

29 Ιανουαρίου 2010

kiamos02_aupylh-axioy-thessaloniki.jpgΣήμερα  (παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) στο νυχτερινό κέντρο “Πύλη Αξιού” ο Πάνος Κιάμος θα δώσει ρέστα με ένα πολύ καλό πρόγραμμα που ετοίμασε. Όλες αυτές τις ημέρες τα στέκια της πόλης δεν τον είδαν, καθώς έκανε εντατικές πρόβες, τις οποίες παρακολούθησα από κοντά.

Το χορταστικό λαϊκό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δημοτικά τραγούδια, αλλά και Ποντιακά, προς ικανοποίηση όλων των γούστων. Ο καλλιτέχνης θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στα τέλη Φεβρουαρίου.

Έπειτα θα ξεκουραστεί, και θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” των Αθηνών. Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τον επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλο.

Στο “Ποσειδώνιο” όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης, χαιρετά το κοινό του, τελειώντας στα μέσα Φεβρουαρίο. Αμέσως μετά το νυχτερινό κέντρο θα ανακαινιστεί ολοκληρωτικά σύμφωνα με την επιθυμία του Πάνου Κιάμου.

Παράλληλα από τις 19 Φεβρουαρίου  θα αρχίσει να ακούγεται από τα ραδιόφωνα ένα νέο τραγούδι από την δισκογραφία που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης, με 12 τραγούδια, και που  θα κυκλοφορήσει πριν από το Πάσχα.

Άϊντε και καλό ξεκίνημα στην πόλη του Βορρά!!!!!!!

.