Φοβερές και ανησυχητικές αποκαλύψεις γιά την Ανθρωπότητα

4 Ιανουαρίου 2010

kyklopas.jpg Σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε σε ώρα αιχμής (Τετάρτη 30 Δεκ., 10-11 βράδυ) από παναμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι (TruTv) και κύριο παρουσιαστή τον πρώην κυβερνήτη της Πολιτείας Μινεσσότα, Τζέσε Βεντούρα, εξηγήθηκαν με ντοκουμέντα και δηλώσεις επιστημόνων, πως η παγκόσμια ”ελίτ”, που συνεδριάζει μυστικά παραβιάζοντας ακόμα και νομοθεσίες των χωρών τους (αντιπρόσωποι από ΗΠΑ), θέλει να μειώσει τον πληθυσμό του πλανήτη, μέσω τροφών, νερού, φαρμάκων.

Οι εκπρόσωποι κυβερνήσεων τραπεζών, μεγάλων βιομηχανιών, πολιτικοί κλπ, έχουν στόχο τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού και οι συνεδριάσεις της Λέσχης είναι πάντα μυστικές. Τελευταίο κρούσμα των ”έργων” τους η περίφημη ”γρίπη των χοίρων” Η1Ν1, που τελικά αποδείχτηκε ”φούσκα” πανικοβάλοντας τον κόσμο και τα δισεκατομ. εμβόλια, δήθεν γιά την ”προστασία” του πληθυσμού, αλλά ουσιαστικά γιά την σταδιακή εξασθένηση του αμυντικού μηχανισμού του ανθρώπινου σώματος.

Μην ξεχνάμε ότι και ο ιός του Αids δημιουργήθηκε σ’ εργαστήρια του αμερικάνικου Πεντάγωνου.

Η ζημιογόνα γιά την αμερικάνικη κυβέρνηση και την λέσχη Bilderberg εκπομπή (καταλυτική και με ντοκουμέντα), γιά πρώτη φορά μεταδόθηκε στο έδαφος των ΗΠΑ από αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι, γεγονός που δημιούργησε σοκαριστική εντύπωση.

(Από ελληνικής πλευράς, τα τελευταία χρόνια ”μόνιμοι” στις συνεδριάσεις της Λέσχης ήταν, υπουργός Παιδείας πρ. υπουργός οικονομικών,πρωθυπουργοί, βουλευτές, καθηγητές, δημοσι ογράφοι,και πολλοί άλλοι../πηγή:kalami

.