“Αγαπητέ αρθρογράφε…

26 Φεβρουαρίου 2010

acropolis-greece.jpg“… θα ήθελα να σε συγχαρώ για το άρθρο σου με τίτλο “Τα παράπονα στον Πρωθυπουργό” (της 8ης Σεπτεμβρίου 2009), το οποίο σήμερα είναι ακόμα επίκαιρο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η εμπεριστατωμένη ανάλυση για τα αίτια της ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ πού σήμερα βιώνουμε καθώς και η ανάλυση της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας στη Χώρα μας.

 Επέτρεψέ μου να σου προτείνω να το ξαναδημοσιεύσεις με τίτλο που να αναφέρεται στην τεχνιτή κρίση.

Με εκτίμηση Α…..ς..”

Τα παράπονα στον πρωθυπουργό 

Ευχαριστώ  για το παραπανώ μήνυμα φίλε αναγνώστη ,της απόλυτης τηλεφημεριδας μας ellinikofenomeno , ωστόσο το θέμα είναι αν και οι πολιτικοί μας από τον Προεδρο Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τους 300 υπηρέτες του λαού, ( βουλευτές ), και τους  πάσης φύσεως συμβούλους Γραμματείς και Φαρισαίους  αυτής της πατρίδας, έχουν  λάβει το μήνυμα ,ότι πλέον οι Έλληνες πολίτες δεν τρώνε άλλα παραμύθια με την τεχνική κρίση που καλλιεργούν, με σκοπό να στραγγίξουν όχι μόνο τα νοικοκυριά των 11 εκκατομυρίων, αλλά και την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο για τα οποία έδωσε  πολλούς ηρωικούς άγωνες ο Ελληνισμός από την εποχή Π.χ ως και σήμερα  έν έτη Μ.χ 2010.

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση είναι τεχνητή και, στην Ελλάδα καλλιεργήθηκε εδώ και 1 αιώνα ύστερα από καλά σχεδιασμένη γεωπολιτική στρατηγική των κοσμοκρατόρων της νέας τάξης πραγμάτων, οι οποίοι έχουν ως εργαλεία – υπηρέτες ανά τον κόσμο φιλόδοξους,  εγωκεντρικούς πολιτικούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα τους, που είναι η αρπαγή του πλούτου όλων των κρατών αποκλειστικά στα δικά τους χεριά, ελέγχοντας και χειραγωγώντας έτσι την μάζα (των ανθρώπων) σαν τους δούλους χωρίς κανένα δικαίωμα στην ελεύθερη ζωή .

Και θα το καταφέρουν, όσο υπάρχουν πολιτικοί που σκέπτονται μόνο για το βόλεμα τους.  Το μόνο βέβαιο είναι ότι μας περιμένουν χειρότερα γεγονότα .

 Ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Γιώργο Παπανδρέου   Οι περισπούδαστοι πίσω πάτησαν   

Γιατί χτυπούν την Ελλάδα οι διάφοροι οίκοι – ανοχής    

Όταν δεν υπάρχει πρόνοια από το κράτος    

Οπισθοδρομική οικονομική πολιτική   Τα κάλαντα για το έτος 2010  

Η κοινωνική μηχανική της Νέας Τάξης   

  

   

.