Απ. Τζιτζικώστας : Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

26 Φεβρουαρίου 2010

tzitzikvstas-hilari.png Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με απόφαση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Προέδρου, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσουμε δυναμικά στη νέα Μεταπολίτευση. Το άνοιγμα στην κοινωνία που πετύχαμε με τις εκλογές του Νοεμβρίου, αποτελεί για εμάς μία πολύ ισχυρή αφετηρία για να πετύχουμε τον στόχο αυτό.

Η διατήρηση και εμβάθυνση της συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον Ελληνισμό της Διασποράς, αποτελούν στρατηγική και αταλάντευτη επιλογή για την παράταξή μας. 

Ως Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουμε μέσα από τις δράσεις μας αυτή τη συνεργασία, εντάσσοντας στο πρόγραμμά μας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόδημος Ελληνισμός.

 Καλό θα ήταν αυτοί που βιάζονται να βαφτίσουν με συνοπτικές διαδικασίες Έλληνες, ακόμη και μη νόμιμους μετανάστες που ζούνε στη χώρα μας, να αναλογιστούν πόσο προσβλητικά αντιμετώπισαν τους Απόδημους Έλληνες, στερώντας τους το δικαίωμα να συμμετέχουν στις Εθνικές μας εκλογές και να αναθεωρήσουν σύντομα τη στάση τους ».

 Γραφείο Τύπου 

.