Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεχίζει ακάθεκτα

26 Φεβρουαρίου 2010

Mετά την ανέλπιστη επιτυχία που σημειώνεί η καλλιτέχνιδα  Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις του για το κοινό της Θεσσαλονίκης στην μουσική σκηνή του  “Stage”  παίρνοντας παράταση, καθώς οι εμφανίσεις ήταν προγραμματισμένες ώς τις 5 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της είναι πολύ βελτιωμένο, με πολλά ποιοτικά λαϊκά, ρεμπέτικα, καθώς και παλιά και νέα τραγούδια, επιτυχίες από τις δισκογραφίες, που δεν είναι λίγες στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Όμως στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, δεν συντελεί μόνο η κυρία Αρβανιτάκη, αλλά και ο χώρος, που είναι καινούργιος, με πολύ προσεγμένο σέρβις.

Το προσωπικό δε,εξυπηρετεί το κοινό με μεγάλη ταχύτητα,προσφέρονται καθαρά ποτά και αυτό το τονίζω , κάτι που πρέπει να επισημαίνουμε, ποια είναι τα κέντρα  που σερβίρουν  γνήσια ποτά, προσελκύοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο που θέλει ανέμελα να διασκεδάσει.

Η φιάλη συνοδεύεται από διάφορα αλλαντικά, κριτσίνια, ποικιλίες τυριών Ελληνικών και Ιταλικών, παράλιλα γίνεται και συνεχής έλεγχος , ανά τακτά διαστήματα για το κάθε τραπέζι από τους σερβιτόρους ,οι οποίοι ρωτούν τον πελάτη εάν χρειάζεται κάτι.

Γι΄ αυτό και το εν λόγω σχήμα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία.

.