Σάκης Βέρρος

17 Φεβρουαρίου 2010

webradiofenomeno.jpgΠροσκεκλημένος της εκπομπής “Ελληνικό Φαινόμενο” το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 και του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη στο στούντιο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com, έμεινε κατάπληκτος από την ψηφιακή τεχνολογία, βλέποντας τους ακροατές από κάθε σημείο της γης, να ακούν την εκπομπή.

Μίλησε για όλους και για όλα.

Κυρίως για την καινούργια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει με μεράκι, όπως και  για το νέο τραγούδι , που για πρώτη φορά παίζεται από ψηφιακό ραδιόφωνο.

Μίλησε ακόμα για την φωτογράφηση που έκανε, για το εξώφυλλο του δίσκου .

Επίσης αναφέρθηκε στις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ,“Μούσες εν χορώ”, και  τους συναδέλφους τους για τους οποίους μίλησε με τα καλύτερα λόγια, καθώς και την μέχρι τώρα πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Έδωσε δε συμβουλή για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα στο χώρο αυτό, τονίζοντας  πώς  είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, και Θα τους προέτρεπε να μην μπουν στα καλλιτεχνικά δρώμενα, σ΄ αυτήν την δύσκολη χρονική στιγμή.  

Τέλος ζήτησε από τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, όταν κυκλοφορήσει  το νέο του CD η παρουσίαση  να πραγματοποιηθεί

από το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com με το οποίο εχεί εντυπωσιαστεί.   

Ολόκληρη την συνέντευξη του καλλιτέχνη θα διαβάσετε πολύ σύντομα και από την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, και θα την ακούτε καθημερινά από το ψηφιακό ραδιόφωνο. 

.