Σκότωσε το πολυτελές τζιπ του

23 Φεβρουαρίου 2010

hammer.gifΦιρμάτος καλλιτέχνης, αλλά και παράγοντας ενός αθλητικού σωματείου, πούλησε το πολυτελές Μερσεντές τζιπ, που του έκανε δώρο μεγαλοεπιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το τζιπ που είχε πολύ λίγα χιλιόμετρα πουλήθηκε στην μισή τιμή απ΄ αυτήν της αγοραστικής του αξίας, σε εταιρεία που εδρεύει έξω από την Θεσσαλονίκη, και της οποίας ο ιδιοκτήτης έγινε και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Από καλές πηγές πληροφόρησης του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη προκύπτει πως ο καλλιτέχνης είχε άμεση ανάγκη από ρευστό.

Το σίγουρο είναι πως ο επιχειρηματίας που έκανε το πανάκριβο δώρο στον καλλιτέχνη, θα τραβάει τα μαλλιά του, καθώς είναι γνωστό σε όλους, ότι είναι πολύ σφιχτοχέρης στις συναλλαγές του, και σπανίζει να κάνει δώρα, μάλιστα τόσο μεγάλης αξίας.

Όσο για τον καλλιτέχνη τον τελευταίο καιρό έκλεισε και τα καταστήματα καφέ στα οποία είχε επενδύσει, καθώς δεν έβγαζε ούτε τα έξοδα του. Φαίνεται όμως δεν τον διευκόλυναν στα οικονομικά προβλήματα, γιατί στο μεταξύ έχασε και μεγάλο ποσό στο χρηματιστήριο, στον οποίο επίσης είχε επενδύσει.

Όπως και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, με τις οποίες ασχολείτο, αλλά και από το αθλητικό σωματείο χάνει συνεχώς τα χρήματα του, με αποτέλεσμα να έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Για τους παραπάνω λόγους έκλεισε και μια μεγάλη υπερατλαντική περιοδεία, μήπως και μαζέψει κανένα φράγκο.

Ε΄ ρε καλλιτέχνη, οι εποχές έχουν κεσάτια !!!!!!!

.