Φυλακές Πατρών: Απ’όλα έχει ο μπαξές!

17 Φεβρουαρίου 2010

fulakesΕδώ και κάτι μήνες που έγινε αλλαγή στη Διεύθυνση της φυλακής της Πάτρας όλα μπορεί να τα δει κάποιος!

Από ναρκωτικά; Ποινική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται στην Πάτρα, γιατί ύστερα από αδυναμία συνεργασίας της Διεύθυνσης (Διευθυντής & Αρχιφύλακες) των φυλακών με τις αστυνομικές αρχές, χάθηκε η ευκαιρία να εξιχνιαστεί υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με σχετική εισαγγελική αναφορά κρατούμενος είχε τη δυνατότητα να δώσει στις αστυνομικές αρχές στοιχεία για διακίνηση “ΚΙΛΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ !” που θα έφθανε στην Πάτρα.

Ωστόσο δεν δόθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας του κρατουμένου με τις αστυνομικές αρχές, καθώς ο διευθυντής της φυλακής ήταν αρνητικός (!)

 Από αποδράσεις;

Αφού η Διεύθυνση (Διευθυντής & Αρχιφύλακες) έχει μειώσει το φυλακτικό προσωπικό (ημέτεροι που ψήφισαν τους άνωθεν για συνδικαλιστές) και τους έχει πάει στην γραμματεία, έχει φτάσει στο απροχώρητο η ανασφάλεια.

Γιατί να προξενεί απορία η απόπειρα απόδρασης την Παρασκευή του επικίνδυνου κρατούμενου που ήρθε από την φυλακή του Μαλανδρίνου.

Η Διεύθυνση τον τοποθέτησε στην ίδια ακτίνα με τον Παλαιοκώστα. Ιρακινός στην καταγωγή, καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονία. (Ως γνωστόν στη φυλακή της Πάτρας είναι μόνο για όσους είναι για αδικήματα για ναρκωτικά.)

Το ποιος τον «έφερε» στη Πάτρα και μέσα σε μία εβδομάδα αποπειράθηκε να αποδράσει είναι το ζητούμενο (!).

Γιατί όχι;;;

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Κ.Κ.Πατρών

.