Χρήστος Χολίδης

26 Φεβρουαρίου 2010

Xolidis_auΜετά το τέλος της συνεργασίας του Χρήστος Χολίδη με το νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” ο καλλιτέχνης  ήλθε σε διαπραγματεύσεις με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία του “Fix”  και συμφώνησαν να συνεργαστούν  για εμφανίσεις του στο  νυχτερινό κέντρο “FIX 2010”

Η πρεμιέρα του καλλιτέχνη στο  θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2010 ,όπου θα τον πλαισιώνει η Χριστίνα Κολέτσα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν, ότι ο Χρήστος Χολίδης δεν πήγε καλά στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” Αθήνα .

 Η δική μου γνώμη, που βγαίνει άλλωστε και από τα ρεπορτάζ , ότι ο καλλιτέχνης ναι, ξεκίνησε μέτρια, άλλα μετά ανέβασε το μαγαζί.

Οι επιλογές όμως των δισκογραφιών του  Χ.Χολίδη  από τον επιχειρηματία ήταν λάθος.

Κάτι που  τόνισα και στον  ίδιο πολλές φορές ,όπως και στον  επιχειρηματία Β. Κοντόπουλο, ο οποίος συμφώνησε μαζί μου, αλλά όπως μου εξήγησε, “..στην μουσική έχουν αλλάξει τα δεδομένα..”.

Ο ίδιος έδωσε βάρος στα στημένα ραδιόφωνα, και δεν κάθισε, να ασχοληθεί με την σωστή επιλογή των τραγουδιών, για να μπορέσει έτσι να ταρακουνήσει την νύχτα, όπως το έκανε παλαιότερα με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Νίκο Βέρτη, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Κουρκούλη, Πέγκυ Ζήνα. Βαλάντη, και πολλοί άλλοι που πέρασαν από το νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”.

Τέλος πάντων ,ανθρώποι είναι οι επιχειρηματίες και κάνουν λάθη.

Στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”  επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις  από τις 19 Μαρτίου.

Τους ευχόμεθα καλή επιτυχία και καλά μυαλά.

.