Ο Νίκος Δελίδης στο ψηφιακό ραδιόφωνο

28 Απριλίου 2010

webradiofenomeno.jpg Ο καλλιτέχνης Νίκος Δελίδης, σήμερα το πρωί έδωσε συνέντευξη στο ψηφιακό ραδιόφωνο,”Elliniko-fenomeno.com“, στην απόλυτη ηλεκτρονική τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, και στην εφημερίδα “Fenomeno News” (που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,) , ανοίγοντας την καρδιά του στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, και τους ακροατές του ραδιοφώνου, στην εκπομπή “Ραδιοξυπνήματα”.

Μίλησε για την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Αισθήματα”, που περιλαμβάνει 12 τραγούδια, από τα οποία το κομμάτι που θα ξεχωρίσει κατά την γνώμη του δημοσιογράφου είναι το τραγούδι με τίτλο, “Δωμάτιο σκοτεινό”.

Την παραγωγή του CD“Αισθήματα” επιμελήθηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης και κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Voice ,με δημιουργούς τους: 

Μιχάλη Αδάμ, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καλασούντα, Κώστα Κανελλόπουλο, Αλέξη Γκελή και Γιάννη Ευαγγελίδη.

Μια πολύ καλή δουλειά.Το CD μπορείτε να το βρείτε στα δισκοπωλεία.

Ο Νίκος Δελίδης γεννήθηκε στην πόλη του Τορόντο του Καναδά.

Από πολύ μικρός και σε ηλικία μόλις 10 χρονών έδειξε το μεράκι και την αγάπη που είχε στην μουσική, έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει να παίζει μπουζούκι.

 Στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολείται κυρίως ως μουσικός παίζοντας μπουζούκι σε διάφορα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής της βόρειας Ελλάδας.

 Έπειτα αρχίζει η ενασχόληση του με το τραγούδι, όπου και συνεχίζει ως και σήμερα της εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

.