Τα μπάνια του λαού στο “Ακρωτήρι”- Beach Bar

28 Μαΐου 2010

Το Beach Bar Ακρωτήρι άνοιξε τις πύλες του στις 21 Μαΐου. Ένας χώρος δίπλα στο κύμα για πολλές απολαύσεις, στην περιοχή Περαία ( Porto Akri) της Θεσσαλονίκης, όπου συνδυάζει όχι μόνο το μπάνιο στην θάλασσα, αλλά και στις δύο πισίνες, μία  για τα παιδιά και μία για τους μεγάλους, Ολυμπιακών διαστάσεων.

To  Beach Bar “Ακρωτήρι”,διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες δίπλα στο κύμα. Είναι δε, διαμορφωμένο με ντουζ για  μετά το μπάνιο, αλλά και ρεστοράν όπου οι λουόμενοι μπορούν να βρουν τα πάντα, από αναψυκτικά, καφέ, παγωτά, πρόχειρο φαγητό, αλλά και πλήρες, δέκα διαφορετικών μενού.

Το Beach Bar “Ακρωτήρι” είναι στέκι πολλών καλλιτεχνών, όπου πρόσφατα είδαμε τον Βασίλη Καρρά με την παρέα του να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, τον Νίκο Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και τον Ζαφείρη Μελά με τους φίλους του.

 Το “Ακρωτήρι” θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για όσους θέλουν να το επισκεφθούν βρίσκεται στην αρχή της Περαίας, κάτω από τα ΚΑΟΑ της πολεμικής αεροπορίας . Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς στο δρόμο υπάρχουν διάφορες πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στο “Ακρωτήρι”.

Στο Ακρωτήρι αναμένονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, για τις οποίας θα σας ενημερώνουμε χωριστά.

Δίπλα ακριβώς από το Ακρωτήρι υπάρχει ένα ειδικός χώρος μπροστά στην θάλασσα για την πραγματοποίηση γάμων, βαπτίσεων, και όχι μόνο.

Και κάτι το πολύ βασικό, διαθέτει πάρκινγκ, χώρο στάθμευσης  αυτοκινήτων για τους επισκέπτες.

 Οι τιμές στο “Ακρωτήρι”- Beach Bar είναι πολύ προσιτές.

 

.