Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου για το ασφαλιστικές και εργασιακές ρυθμίσεις.

28 Ιουνίου 2010

31187n1041.JPGΟι ασφαλιστικές και οι εργασιακές ρυθμίσεις της κυβέρνησης έρχονται στην Βουλή. Κατεδαφίζονται νομοθετικές ρυθμίσεις που κατοχυρώνουνε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα ιδιαίτερα των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, εξαρθρώνοντας δυστυχώς κάθε έννοια δικαίου στις εργασιακές σχέσεις, από την εποχή του Βενιζέλου!

Ασφαλώς υπήρχαν και υπάρχουν ανάγκες για αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, προκειμένου να είναι βιώσιμο και όσο πιο δίκαιο γίνεται.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι από την σύνταξη στον 40αρη θα οδηγηθούμε στην σύνταξη στα 40 χρόνια δουλειάς, πολύ δε περισσότερο, όταν η σημερινή νέα γενιά καθυστερεί να μπει στην αγορά εργασίας, χωρίς δική της ευθύνη.

 Σήμερα, υπάρχει ανάγκη ενωτικών πρωτοβουλιών για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής και Προοδευτικής Παράταξης της χώρας, Θα ανταποκρίνομαι θετικά στις ενωτικές πρωτοβουλίες για την Μεγάλη Κεντροαριστερά μέσα στην Βουλή και έξω από την Βουλή, από όπου και αν προέρχονται, γι αυτό και θα υποστηρίξω την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία που κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Χαριλάου Τρικούπη 41,

 106 81 Αθήνα

Τηλ. 210-8542901 & 210-8542254 

.