Ο Νότης Σφακιανάκης αποχαιρετά το κοινό της Θεσ/νίκης

25 Ιουνίου 2010

Sfakianakis10Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του σήμερα και αύριο (Σάββατο) 25 &26 Ιουνίου, ο καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης στο νυχτερινό κέντρο “ODEON ” .
Και ενώ ο καλλιτέχνης  ,είχε συμφωνήσει να πραγματοποίηση δέκα εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “ODEON” , ακόμα και να πάρει παράταση άλλες 2-3 εβδομάδες, (όπως είχαμε γράψει πρόσφατα), ωστόσο ο επιχειρηματίας  του κέντρου του ζήτησε να μειώσει το κασέ του για να συνεχίσει.

Ο καλλιτέχνης όμως ήταν ανένδοτος, ώστε να  μειωθεί το μεροκάματο του και απάντησε στον επιχειρηματία,  

” πρέπει να ξεκουραστώ, Θά πάω διακοπές με την οικογένεια μου στην Κω ,στην πατρίδα μου “.  

Συγχρόνως και οι συνεργάτες, του προσπάθησαν να τον πείσουν, έστω και με τους όρους που έθεσε ο επιχειρηματίας, να παραμείνει για  άλλες δύο εβδομάδες, όμως ο Νότης δεν υποχωρούσε.

Σε γενικές γραμμές το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο “ODEON” πήγε καλά. Θα μπορούσε όμως να πάει και καλύτερα, εφόσον η επιχείρηση χρέωνε 150 Ευρώ την φιάλη , και ο Νότης νερό στο κρασί του.

Τώρα, το τι θα κάνει μετέπειτα ο Νότης, εκτός από τις διακοπές του, έχει κλείσει δύο εμφανίσεις στην Κύπρο, περί τα μέσα Ιουλίου, διότι οι Κύπριοι έχουν αποδείξει ότι τον αγαπούν πολύ, και ο καλλιτέχνες νοιώθει την Κύπρο ως δεύτερη πατρίδα του, τραγουδώντας πολλά  κοινονικά τραγούδια για την μαρτυρική μεγαλόνησο. 

Είναι της πάσης γνωσό ότι  Νότης Σφακιανάκης δώρισε ένα άγαλμα προς τιμή των δύο Κυπρίων αγωνιστών που έπεσαν υπέρ πατρίδος Τάσο Ισαάκ – Σολωμό Σολωμού.

Για την χειμερινή περίοδο 2010 – 2011 ο καλλιτέχνης θα έλθει σε διαπραγματεύσεις με επιχειρηματίες των Αθηνών, σε ποιο νυχτερινό κέντρο θα εμφανιστεί .

Έτσι λοιπόν, Ο άρχοντας  της πίστας Νότης Σφακιανάκης, αποχαιρετά το κοινό της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.

Καλά μπάνια

.